| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur många kalorier gör du Burn göra fyra minuters Tabata?

  Med krävande arbetsscheman och upptagna liv hemma, amerikaner känner ofta som om det inte finns tillräckligt minuter i dag att utföra deras växande att göra-listor. Även det allmänt antagits, minimal rekommendation av 30 minuters motion per dag är ofta försummas på grund av brist på tid. Med lite planering men en vilja att utöva intensivt, kan du bränna så många kalorier i fyra minuter som du brukar bränna promenader 2 miles. Tabata Basics
  Hög intensitet Tabata kan förbättra din atletiska aptitude.

  Tabata är en typ av intensiv intervallträning som du kan fylla i bara fyra minuter. Den är uppkallad efter en japansk professor, Dr Izumi Tabata, som jämförde effekterna av högintensiva, kortare duration motion till måttlig intensitet, långsiktiga träningspass. Tabata fann att medan båda typerna av utbildning förbättrade deltagarnas aeroba system, förbättrades endast fyra minuter Tabata träning deltagarnas anaeroba system också.
  Kalori-bränning Fördelar
  Bränn en extra 3.500 kalorier och du kommer att förlora ett halvt kilo.

  högintensiv träning bränner kalorier inte bara när du tränar, men i timmar efter att du har insvept din rigorösa träningspass. Forskare från Colorado State University slutsatsen att minst 200 extra kalorier bränns under dagar när folk införliva träning med intervallträning, som Tabata. När du lägger till ett förbättrat anaerob systemet till kalori-bränning ekvationen, du bränner faktiskt mer än 200 kalorier under en viss dag du framgångsrikt slutföra Tabata feat..
  Tabata Träning

  Time dina intervall genom att utöva framför en klocka eller genom att ha en tid träningspartner du använder ett stoppur.

  Tabata träning består av åtta intervaller på 20 sekunder sprutar av intensiv träning följt av 10 sekunders vila. Ett enkelt sätt att börja en Tabata intervall är genom att välja en övning som du verkligen njuta och utföra det med all energi du kan uppbåda för varje 20-sekunders skur. Försök hoppa rep, high-knee körningar, burpees eller knäböj uttag. Använd din 10-sekunders viloperioder att återhämta sig och hämta andan så att du är beredd att närma sig varje 20-sekunders intervall med full intensitet.
  Tanka
  Hjälp dina muskler reparation efter utbildning genom att äta protein.

  När du har slutfört en Tabata session intervallträning, återfuktar genom att dricka mycket vatten. Du kanske också vill tanka med en proteinrik bar. Var medveten om kalorierna. Tabata kan säkert hjälpa dig att bränna några extra kalorier, men du måste äta färre kalorier än du förbränner för att gå ner i vikt.