| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur fungerar Brist på motion påverka ens förmåga att röra sig?

  Den mänskliga kroppen är konstruerad för att vara mobil. Och om folk levde livsstilar som tillät dem att konsekvent flytta och bygga muskler, kan de minska många av sina hälsofrågor. Ju mer folk blir stillasittande i sin livsstil, desto mer deras förmåga att leva ett hälsosamt liv och flytta smidigt hindras. Genom att inte träna, kan du vara ont varje aspekt av din hälsa, vilket i slutändan kommer att orsaka rörelsestörningar. Kronisk sjukdom

  Enligt en 2012 artikel publicerad i tidskriften "Comprehensive Physiology," "Fysisk inaktivitet är en primär orsak till de flesta kroniska sjukdomar." När folk är sjuka, de är mer benägna att vara stillasittande ökar vilket ytterligare hälsofrågor. Deras leder och muskler påverkas, och så småningom, det gör ont att röra sig. Detta kan få folk att bli ännu mer stillasittande.

  Listan över sjukdomar relaterade till brist på motion är lång och innefattar vanliga sjukdomar såsom reumatoid artrit, degenerativ ledsjukdom, dislokationer ben och även frakturer. Dessutom har bröstcancer, olika hjärtbesvär, psykiska och smärta sjukdomar alla varit kopplade till att inte träna. Om du inte får den motion
  Inflammation

  att din kropp behöver och lederna förblir vilande under längre perioder, tror kroppen att något är fel och signalerar det inflammatoriska svaret att sparka in som en försvarsmekanism. Strax därefter du börjar få värk och smärta överallt. Svullnad är också vanligt, vilket komplicerar problemet och förhindrar ett komplett utbud av rörelse.
  Muskelatrofi och täthet

  Muskelsvaghet är oundvikligt när människor don ' t övning och kommer alltid att leda till atrofi. Därefter - vilket är fallet med svaga kalvar - hela kinetiska kedjan påverkas så att dina lår och fötter muskler kommer att kompensera och arbeta hårdare eftersom vaderna inte gör sitt jobb. Om detta varar tillräckligt länge, kommer musklerna i höften få rekryteras för att hjälpa, och sedan dina axlar. Detta kommer att orsaka en rad rörelsestörningar såsom begränsat rörelseomfång, oförmåga att utföra vanliga sysslor och aktiviteter, promenader störningar och smärta. Som en försvarsmekanism, kommer muskler skärpa även på grund av brist på användning och kan utveckla smärtsamma triggerpunkter, som vidmakthåller problemet.
  Övervikt
  Mayo Clinic betonar vikten av upprätthålla en välbalanserad motion rutin.

  Genom att inte öva, folk har en tendens att gå upp i vikt. Strax därefter får sina fogar överbelastas och detta leder ofta till nervskador och svår smärta, som alla hindrar och förhindrar vätska rörelse. Mayo Clinic konstaterar att motion kan bekämpa problemet, tillade att "Varje rörelse, oavsett hur liten, kan hjälpa." Så håll en väl balanserad strategi. Införliva-range-of-motion, styrketräning och aerobic övningar förutom ett brett utbud av roliga aktiviteter för att hålla dig i rörelse.