| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Är Löpband säkert?

  Använda ett löpband kan vara en mycket givande och rolig upplevelse. Det finns de som gör att använda ett löpband en sju dagar i veckan vana. Sedan finns det andra som skulle aldrig steg fot på en i stället för den stora utomhus. Kan deras motstånd att använda dem också härrör från det faktum att de är skeptiska till löpbandet säkerhet? Denna artikel kommer att gå lite längre i denna fråga. Funktion

  Ett löpband drivs genom att flytta på en gummerad brett spår om bredden på ett körfält i en tävling. Den hastighet och lutning på det här spåret kan justeras i enlighet därmed. Det är känt som en hög effekt enhet, men fortfarande har mindre effekt än att köra utomhus, speciellt på svart topp.
  Typer

  Löpband varierar i stil och storlek. Den största skillnaden är storleken på motorn och höjden av lutning. Det är ett uppenbart faktum att större motor, desto snabbare kan det gå. Dessa löpband har potential att överskrida hastigheter upp till 15 miles per timme. Den mindre storleken löpband mössa vanligtvis av vid ca 10. Ett annat populärt märke på löpbandet kallas Incline Trainer. Detta är särskilt utformad för branta lutningar. Det kan gå hela vägen upp till 50 procent. Den maximala hastigheten i lutning position är bara sex miles per timme. Det är av säkerhetsskäl, för att inte nämna, det är verkligen svårt att köra fortare än sex miles per timme vid en brant sluttning.
  Effekter

  Oavsett av varumärket eller om det används för promenader eller löpning, kan löpband vara säkra om de används på rätt sätt, men de kan också medföra risker. Till exempel om någon gör sprint intervaller på en brant sluttning och förlorar sin fot, kan hon ta en otäck spill. Om någon är igång och inte uppmärksam, kan han hamna alltför långt tillbaka på banan och faller av. Någon brist på koncentration kan orsaka fallolyckor och varje höst kan vara mycket allvarliga, vilket leder till brutna ben eller ens inre skador. I vissa fall kan människor drabbas av en hjärtattack, men det beror inte på den fysiska löpband. Det är oftast orsakas av för mycket ansträngning.
  Överväganden

  En sak som alltid bör beaktas när du använder ett löpband är orsaken till dess användning. Är det för promenader? Är det för jogging? Är det för att köra eller är det för sprint intervaller med viloperioder? Alla dessa faktorer kommer att ha olika grad av säkerhet. Uppenbarligen går har minst svårighetsgrad, så det skulle vara den säkraste. Men som intensiteten går upp, så ökar risken. Andra faktorer måste beaktas, såsom användningen av ledstänger och säker drift av kontrollknapparna när den körs vid högre intensiteter.
  Missuppfattningar
  p Det har blivit allmänt känt att lederna ta ganska bultande medan en person använder ett löpband. Detta är särskilt sett i höfter, knän och anklar, och som ett resultat har skapat en röd flagga för många potentiella löpband användare. Men i genomsnitt, löpband har en hel del att ge till dem. Detta är särskilt ses i de högre nivå modeller. Numera är de flesta löpband är konstruerade för att ha mer att ge så att integriteten i lederna inte kommer att äventyras. Oavsett vilken typ av utbildning är
  Varning

  göras på löpbandet, är det alltid en bra idé att vara väl läsa på maskinens funktion innan du använder den. Det är också en bra idé att vara medicinskt rensas innan en övning rutin. Det övergripande målet är att få kroppen i bättre form, inte hindra det.