| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Bästa elliptiska maskiner

  elliptiska maskiner är en av de bästa konditionsmaskiner i gymmet. Kombinera fysisk ansträngning för att köra utan dunkande i lederna, elliptiska ger en bra aerob träning. Och, eftersom armarna är införlivade, kan pulsen öka med så mycket som 20 procent. Se Resurser för en lista över de bästa elliptiska och deras priser. Historia

  elliptiska maskiner är en av de nyare typerna av maskinen som finns på gymmet. Införde omkring 15 år sedan, ingick de första maskinerna en kraftig lägre body workout, men inte engagera överkroppen. I stället var styret stillastående, som På en trappa klättrare. Men entusiaster ville kunna flytta sina vapen till närmare echo en rinnande rörelse, så dagens maskiner både stationära styret och rörliga styret.
  Funktioner

  crosstrainers inkluderar tre huvudkomponenter: ett drivsystem, mekanism för resistens och steglängd. De flesta low-end modellerna inte tillåter manipulering av steglängden och inkluderar en framhjulsdrift, snarare än den mjukare bakre drivsystemet. Dessutom, mer avancerade system använder ett automatiserat bromssystem för motståndet snarare än manuell. Mer avancerade modeller har också en kontrollpanel där du kan få en digital läsa av din träning och en pulsmätare. Mer avancerade modeller också typiskt innefatta möjligheten att programmera din träning och ställa en lutning, precis som du gör på ett löpband.
  Tidsplan

  typisk elliptisk träning bestäms av utövaren. Du kan ställa in ett träningspass under en längre tid och nivå, beroende på din kondition och tillgänglig tid. De flesta motionärer träna på den elliptiska för antingen en viss tid - 30 minuter till en timme -. Eller ett visst avstånd, kanske tre eller fem miles
  Förebyggande /Lösning

  När du använder en elliptisk, vara säker på att du står upprätt och din vikt är jämnt fördelad på båda fötterna. Håll dina höfter, knän och vrister linje och din hållning avslappnad. Greppa styret, röra på benen smidigt och i kontroll. Kliv framåt från början. Du kan vända din steglängd om du önskar.
  Storlek

  crosstrainers är i allmänhet samma storlek, cirka 5 fot 6 inches till 7 fot 6 inches i höjd. Detta kan vara svårt för dem som överväger det för ett hem gym. Men fällbara elliptiska erbjuder oftast en udda, onaturligt steg och kan vara instabila - speciellt om du tränar kraftigt. Dessa mindre elliptiska erbjuder också en mycket kortare steg, vilket kan lämna högväxt motionärer känner begränsas.