| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om Seated buken träningsmaskiner

  Alla vill ha magra och formade magmuskler. Med tonade magmuskler inte bara gör att vi ser bra ut, men det är viktigt för vår allmänna hälsa. Att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt hjälper till att förebygga och minska invaliditet från många kroniska sjukdomar. Dessutom svaga magmuskler är ofta den främsta orsaken till ryggsmärtor. När våra magmusklerna deconditioned måste våra ryggmusklerna ta över under vardagliga sysslor. Detta kan leda till ryggmuskulaturen blir tight och överarbetad. Med stark kärna muskler förbättrar din hållning, balans och energi nivåer. Det finns många sittande situps maskiner på marknaden, men de är effektiva och verkligen nödvändigt? Missuppfattningar
  p Om du funderar på att köpa en buken maskin överväga denna punkt. Seated buken maskiner kan hjälpa till att tona och forma dina muskler, men de behöver inte hjälpa dig achive en platt mage. Att ha en platt mage är ett resultat av att vara på en hälsosam vikt sortiment. Om du är överviktig, du behöver gå ner i vikt för att bli av med magen fett. Buken maskiner är under klassificeringen av styrketräning utrustning och att de inte bränner kalorier. För att gå ner i vikt, och överflödigt fett du behöver regelbunden aerob träning såsom promenader, dans, simning eller annan intensiv motion för att bränna bort dessa kalorier. När du är på en hälsosam vikt, gör övningar för magmusklerna hjälper till att forma dem och hålla dem starka.
  Betydelse

  Våra magmusklerna är en del av vad är vanligtvis kallas kärnan muskler. Vår kärnverksamhet muskler är uppbyggda av våra mage, obliques (midja muskler) och låg rygg. Att hålla våra kärna muskler starka hjälper till med att upprätthålla en god hållning, förebygga ryggskador och att hjälpa till att lindra kroniska ryggsmärtor när du är skadad. Göra buken ecercises med en maskin eller bara på golvet, är en viktig del av ett träningsprogram. Medan du kan frestas att purchese en buken maskin, är det bra att notera att de inte alltid är det mest effektiva sättet att rikta och isolera magmusklerna.
  Identification

  Seated buken träningsmaskiner spänner över ett brett utbud av utrustning. Det är de typer som du ser i infomercials som du sitter i vad som ser ut som en lounge stol och gunga fram och tillbaka. Andra har man sitter och luta sig framåt eller dra ner maskinen, t.ex. i bilden ses vid toppen på sidan. Många hälso-klubbar har också kommersiella versioner av dessa maskiner där motståndet eller vikt kan ställas ganska högt. Den inrättades av dessa maskiner uppmuntrar ofta användare att driva in dynorna med sina bröst eller använda sina armar och axlar för att initiera rörelse. På återvägen, är det mycket lätt att använda ditt bröst eller axlar för att motstå rörelse också. Det är därför de flesta sittande buken maskiner, i slutändan, är du inte använder magmusklerna mycket alls.
  Överväganden

  Innan du bestämmer att du behöver köpa en buken maskin, prova att anställa en personlig tränare eller registrera dig för en övning klass. Om du är ny att utöva eller varit borta från det ett tag, kommer du att hitta enkla övningar görs på golvet eller en bänk kommer att arbeta din abs fint. Bilden här visar en enkel men effektiv buken kritan. Bilden ovan visar en avancerad crunch på en bänk. Om du har nacke eller rygg känslighet, kan en väl tränare instruktör visar hur du gör dessa övningar utan att anstränga nacken och ryggen. Det är vanligtvis inte den övningen som orsakar smärta, är det hur studenten utför rörelsen.
  Potential
  p Om du har tränat ett tag och du finner att icke viktade övningar är inte längre ger dig fördelar, så du kan behöva göra din rutin mer utmanande. Du kan göra magövningar på en boll, håller vägt medicin boll, och du kan försöka göra dem på en bänk i en lutande eller avböjt positionen. Men om detta är fortfarande inte tillräckligt, kan du prova en sittande buken maskin. Den ena bilden här säljs av Nautilus. Det viktiga är att verkligen se till att du isolerar magmusklerna. Du kan inledningsvis behöva trycka in i maskinen med axlarna för att komma igång, men sedan hålla rörelsen liten. Inte komma tillbaka upp hela vägen och inte låta vikterna röra in mellan repetitioner. Du ska inte känna övning i dina axlar eller rygg. Håll rörelsen koncentrerad nog att du kan känna din mage arbetar.