| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar för Ab Lounger

  Den Ab Lounger är en innovativ träning stol som tillåter dig att arbeta din abs utan att komma ner på golvet som du gör med vanliga crunches. Den Ab Lounger stol ger dig ett fylligare rörelseomfång att få maximalt resultat. Om du har en Ab Lounger, undrar du kanske vad övningar du kan göra med det. Här är några idéer för effektiva övningar som kan hjälpa dig att få sex-pack abs att du alltid har velat. Grundläggande Jackknife

  att korrekt använda Ab Lounger, måste du behärska de grundläggande Jackknife. Den grundläggande Jackknife är en bra övning att värma upp din mage och gör dig redo för resten av din träning. Du ska börja med att sitta i Ab Lounger med fötterna i fotstödet, avslappnad kroppen och händerna håller overhead stödhandtag. Spänn magmusklerna och ta bröstet och knäna ihop. Som nybörjare kan du göra denna övning 8 till 10 gånger, ökar när du blivit mer bekant med Ab Lounger.
  Sned Jackknife

  Sned Jackknife är viktigt att befria kroppen av de där irriterande kärlek handtag som är så svåra att arbeta bort. När du gjort korrekt, denna övning kommer whittle midjan och leda till att du förlorar inches. Ligg på rygg på Ab Lounge som om du skulle göra det grundläggande Jackknife, och sväng till höger. Böj knäna till en 45-graders vinkel. Placera händerna i stödhandtag, andas ut och kontrakt för att få sidan av benen mot bröstet. Du ska känna din sneda muskler arbetar. Gör en uppsättning av 8 till 10 reps om du är nybörjare, ökar när du blivit mer bekant med Ab Lounger.
  Rutin

  Du kan göra valfritt antal övningar på Ab Lounger, men vad kommer verkligen att hjälpa dig att få den magen du vill är att ständigt utmana din kropp och se till att dina magmuskler är helt utmattade när du gör dina reps. Om du fyller 8 till 10 reps på Ab vilstol och du märker att dina magmuskler inte är trött, då är det en bra tid att öka antalet reps som du gör. Du bör upprepa övningen så att magmusklerna är trötta men så att du inte är i smärta. Komplettera din Ab Lounger rutin minst tre gånger i veckan, och kombinera med cardio aktivitet för bästa resultat.