| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Träningsutrustning för små områden

  Bara för att du bor i en lägenhet betyder inte att du inte kan träna regelbundet. Från små motstånd band till uppblåsbara bollar och fällbara aeroba cyklar, det finns gott om alternativ för att hålla dig i form, oavsett hur mycket utrymme du har att lagra ditt redskap. Varför Fitness är viktigt

  Regelbunden motion är viktigt för alla på grund av de många hälsofördelar den erbjuder. Konditionsträning hjälper avvärja livshotande sjukdomar, däribland hjärtsjukdomar, diabetes och högt blodtryck. Motion hjälper också lindra symtom på depression och kämpa mot viktökning.
  Basics

  Det som är bra motion är allt du egentligen behöver för att komma igång är en liten motivation, en anständig par sneakers, och din kropp. Du behöver definitivt inte en av dessa jumbo motionscyklar eller stora löpband. Bara plocka upp ett hopprep och några små fria vikter.
  Band
  p Om du är ute efter att diversifiera din styrka rutin med föremål som lätt stashed , överväga att köpa några gummibanden. Motion band, som kommer i olika varianter och motstånd, används för att förbättra styrketräning. De är flexibla, så att du kan bredda din träning med unika övningar. Om du vill lägga till mer variation till din inomhus aerob rutin
  Vikbar studsmatta

  , överväga en vikbar trampolin. Använda studsmattan och med tre gånger i veckan kommer att tona ben, rumpa och rygg muskler. När du är klar, bara vika upp den och lägga den under sängen. Denna produkt är tillgänglig på många återförsäljare, även online.
  Folding Bike

  Ett annat alternativ är en recumbent cykel, som finns på online-återförsäljare och utvecklas för att ge ett utmärkt skonsamma konditionsträning i en semi-tillbakalutat läge. Cykeln kan justeras för olika hastigheter och motståndsnivåer, och den har också en inbyggd monitor för att följa framstegen.
  Fitness Bollar

  Sjukt av situps som don 't erbjuda ens resultat? Om så är fallet, överväga en övning boll, vilket är bra för kärnan magträning och gör situps mycket effektivare. Bäst av allt, töms bollen och kan gömmas undan var som helst. Bara pumpa upp det igen när du är redo att använda den igen.