| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad är en atletisk supporter?

  En atletisk supporter är en enhet som stöder de manliga könsorganen under sportaktiviteter. Det bärs under kläder i de flesta fall. Användning av supportrar i idrotten har fallit i onåd under de senaste åren. Yngre pojkar kanske aldrig har använt en supporter eller kopp medan deras fäder inte skulle ha funderat på att göra utan en. Compression shorts och gå utan skydd är den nya trenden. Många proffs håller nu finns det inte mycket nytta att bära en supporter med undantag för möjligheten att koppla ihop det med en kopp för att förhindra allvarliga oavsiktliga skador på ljumsken från verksamheten. Syftet

  Skydd av manliga könsorgan under idrottsevenemang är det huvudsakliga syftet med en atletisk supporter. Den supporter skyddar dessa kroppsdelar under fysisk aktivitet genom att hålla testiklarna från att fastna mellan legs.They gång också bidragit till att skydda blygsamhet genom besöksförbud de manliga könsorganen från synliga rörelser under idrottsevenemang. Supportrar kan också skydda ljumsken under återhämtning från vissa specifika sjukdomstillstånd genom buttressing de area.Athletic supportrarna blir allt populärare som ett alternativ till mer traditionella former av herrunderkläder. Addera Kallas också

  Athletic supportrar kan hittas under andra namn, såsom den Suspensoirn (även, jock eller rem) eller låda. Uttrycken kommer från en mängd olika ursprung, inklusive slangord gång använts för penis, gemensamma villkor för pojke eller man och av deras användning av cyklister (cykel jockey).
  Sport Specific

  Vissa typer av idrotts-supportrar är gjorda speciellt för vissa sporter som simning och hockey. De kan hittas med extra tillbehör, extra stoppning och en smalare eller bredare linning för att passa rörelser och behov sport.Fashion jocks är gjorda av dekorativa och även erotiska material. Deras funktion är att fånga uppmärksamhet och få en titt i stället för att agera för att skydda.
  Delar

  linningen är tillverkad av elastiskt och passar runt midjan på bäraren, precis som det elastiska bandet av ett par trosor. Påsen är över underlivet och innehåller könsorganen. Remmar sträcker sig från det elastiska i främre till bakre delen av påsen. Banden löper över toppen av låret fram och i ryggen, cup skinkorna.
  Koppen

  Cups skyddar ljumsken från ett direkt slag som kan skada könsorganen. Koppar är gjorda för att glida inuti påsen av en atletisk supporter och helt täcka testiklarna och penis.Cups kan hittas i den traditionella formen (i allmänhet bredare och ytlig) eller i banan former (smala, långsträckta). Koppar är tillverkade av hårda material för fullständiga kontaktuppgifter sport och mjukare material för sport med mindre fysisk kontakt. De har hål för att tillåta luftflöde och fukt till escape.Protective växeln kan bäras på utsidan av kläderna i vissa sporter.