| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Användning av ett löpband

  Människor använder löpband antingen hemma eller på gymmet för träning. Löpband är ganska mångsidig, tack vare variabla hastigheter och lutning nivåer. Så även om du precis har börjat ett träningsprogram, löpband är en bra utrustning som man kan komma igång och kan användas för att få ett utmärkt träning, oavsett vad din intensitetsnivå. Fakta

  Delar av ett löpband inkluderar transportbandet gångytan, sidofält och kontroller. Man kommer igång på ett löpband genom att kliva upp på löpbandet och trycka på-knappen. Hålla i sidostyckena för balans, gå i din vanliga sätt medan transportbandet rör sig under fötterna. Bandet börjar att röra sig långsamt, men när du är klar, kan hastigheten ökas för en hårdare träning.
  Controls

  Löpbandet kontrollerna bestämmer användningen av löpband. De flesta löpband har en on /off knapp, knappar eller en ratt för att öka eller minska hastigheten, och en annan ratt att göra löpbandet lutning. Använd varvtalsreglering att öka hastigheten gradvis tills du går eller joggar i den takt du väljer. Du kan även ställa in lutningen på höjden du väljer att simulera att gå upp en kulle.
  Använder

  Löpband kan användas för en lätt promenad genom att ställa hastigheten på lägsta hastighet. Få en rask promenad träning genom att öka hastigheten kontroll, jogga eller springa genom att vrida varvtalsreglering upp ännu mer. Se till att du ökar skynda långsamt så att du inte tappar balansen och faller. Använd ditt löpband för att klättra genom att ställa in lutning höjd till vilken vinkel du vill, är en mild klättra eller en brant bara en fråga om positionering av lutningen.
  Fördelar

  Löpband gynna dig genom att ge diversifierade motion pass du kan göra hemma eller på gymmet. Istället för att köpa många träningsmaskiner, kan du köpa just detta och lunka, gå, jogga eller klättra. Löpband tar inte upp mycket plats och många gånger när du inte använder dem för att spara golvyta.
  Varning

  Tala om för din vårdgivare att du börjar ett löpband motion träning, särskilt om du lider av någon sjukdom eller sjukdom. Inte rusa in i ett avancerat pass på löpband, utan ta det lugnt och stadigt. Advance hastighetsnivån med några dagar eller när kroppen känns redo.