| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Benövningar Med Resistance Band

  En mängd hem träningsutrustning finns, men ofta människor inte har plats i sina hem för skrymmande maskiner. Brist på utrymme bör inte vara en ursäkt för att inte träna när prylar som motstånd band är billiga, effektiva och lättillgängliga. Liten och kompakt, kan du även ta motstånd band med dig när du reser. Dessa band ger spänning som krävs för att arbeta med muskler och är praktiskt för nybörjare. Utrustning

  Träningsband kan vara användbart i arbetet med alla delar av kroppen, och de är särskilt effektiva utövandet av benen. Banden är faktiskt rör med bifogade handtag och kan köpas i kit som erbjuder olika grader av motstånd. De flesta övningar kan utföras stående eller liggande på golvet, men vissa kan kräva förankring bandet till en dörr. Leta efter ett ankare som kan fästas till toppen, sidan och botten av dörren. Vissa övningar kan kräva Ankelremmar.

  Resistance band sätter ofta kommer med en dörr ankare och instruktions-DVD. Övningarna bör upprepas enligt din erfarenhet och förmåga, Knäböj motståndet i bandet du använder och instruktioner.

  Träningsmålen lår. Placera fötterna på bandet axelbredd. Håll i handtagen på dina händer och dra upp dem framför dig, hålla armbågarna nära kroppen i en bicepscurl position. Sakta sänka din kropp i en knäböj som om du satt ner, hålla knäna bakom tårna. Sakta återgå till stående position. Upprepa.
  Utfall

  Utfall mål lår. Stå rak med ett handtag av bandet i varje hand i axelhöjd och motståndet bandet framför dig. Slip centrum av band under vristen på höger fot. Upp med händerna för att dra åt bandet och hålla den på plats, sedan steg framåt med höger fot, sänka din kropp och böja din högra knä till en utfall position, hålla vänster knä böjt bakom dig. Återgå till stående position. Börja med grunda utfall i början. Upprepa, sedan byta till den andra foten.
  Utsidan av låret
  Lie

  på rygg på golvet håller benen rakt upp med motstånd band lindade runt dina vrister. Kors och tvärs banden och öppna benen i sidled så långt som möjligt.

  Annan yttre lår övning kräver användning av en dörr ankare. Fäst bandet till dörren enligt instruktionerna. Sitt på golvet med händerna bakom dig, stärkande din kropp. Sätt ditt vänstra ben i bandets ankelbandet. Bandet bör vara över höger ben. Sakta flytta vänster ben ut åt sidan, håll och räkna till tre, sedan föra den tillbaka till utgångsläget.
  Inner Thigh

  Ligga på rygg, Håll resistens band i båda händerna med band runt vristen på ena foten. Höj dina händer tills du känner spänning. Flytta långsamt benet ut åt sidan så långt du kan, sedan tillbaka. Upprepa sedan växla till det andra benet.

  Annan övning för inre låret kräver en dörr ankare. Följ instruktionerna för att bifoga dina band till dörren, sedan glida din högra fot i en av Ankelremmar. Stå, håller på att baksidan av en stadig stol. Sakta höja din högra benet ut åt sidan, sedan föra den tillbaka över ditt stående benet. Upprepa, växla sedan till vänster fot.
  Kalvraise

  Med ditt band fäst på dörren, stå med ryggen mot dörren och ett handtag i varje hand . Sakta höja upp på tårna, håll i fem sekunder och sedan sänka hälarna.