| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Bowflex TreadClimber Felsökning

  Bowflex TreadClimber är ett träningsredskap som ger ägaren med en omfattande konditionsträning. Bowflex TreadClimber involverar användare kliva i en cirkulär rörelse för att minska mängden stress läggs på lederna. Funktioner i träning maskin inkluderar flera hastigheter och intervall motstånd, personliga rutiner motion, statistik indikator och pulsmätare. Du kan göra ett antal saker för att felsöka Bowflex TreadClimber i händelse av fel. Bowflex TreadClimber Felsökning Basics

  Om strömmen inte slås på för Bowflex TreadClimber, se till att du använder ett fungerande eluttag och att maskinen är inkopplad säkerhetsnyckeln medföljer utrustningen behöver att vara på plats även för drift.

  annan grundläggande felsökning metod att använda för en Bowflex TreadClimber är att kalibrera maskinen. Denna metod används när felaktiga data som visas på den digitala skärmen. För att kalibrera, slå på maskinen och stå på plattformen av utrustningen, inte direkt på remmarna. Håll både "Power" och "Långsammare" nycklar. Släpp knapparna och välj sedan "Start" alternativet. Kalibreringen startar automatiskt och tar ungefär tre minuter att slutföra. Addera Belt Care

  Vårda din Bowflex TreadClimber bälte kan hjälpa att bli av potentiella problem som kan uppstå, inklusive udda ljud eller ett fast bälte. Att ta hand om ditt bälte, måste du smörja det från tid till annan med ett silikonbaserat glidmedel som du kan köpa från någon järnaffär. Koppla ur Bowflex TreadClimber och täcka ytan under varje band med ett tunt skikt av smörjmedlet. Koppla in maskinen och låta banden löpa den långsammaste hastigheten för femton till trettio sekunder. Stäng av Bowflex TreadClimber igen och torka bort överflödigt smörjmedel före användning. Om det är för löst, justera spänningen för att förbättra känslan under träningen. För att justera spänningen, hitta bältet justerare på basen av bowflex TreadClimber. Använd en insexnyckel för att vrida skruvarna medsols ungefär en fjärdedel tum att dra åt remmarna.
  Bowflex TreadClimber Diagnostik
  p Om du behöver kontakta en Bowflex kund representant om ett problem med din utrustning, kommer han be sannolikt du tillgång till diagnostiska manöverpanel. För att komma åt LED-kortet för diagnostisk information, måste du ta bort den högra luckan på basen av bowflex TreadClimber. För att öppna locket, skruva loss skruvarna med en Phillips skruvmejsel. Du kommer att behöva relä färgerna på indikatorlamporna till Bowflex representant för att låta honom bestämma grunden för maskinens funktion.