| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Polar F11 Instruktioner

  Polar F11 är en pulsmätare klocka som visar puls, träningstid och genomsnittlig hjärtfrekvens. I F11 innehåller många funktioner, såsom ett inbyggt verktyg för att skapa ett träningsprogram, en ansökan om att sätta upp mål för brända kalorier och en tid på dagen klockan. Även om det har många funktioner, är det F11 lätt att använda och kan hjälpa användare nå sina utövar mål. KNAPPAR

  Mottagaren av F11 har fem knappar som styr alla funktioner hos bildskärmen. Den övre knappen på vänster sida av enheten är för bakgrundsbelysningen, vilket ger dig möjlighet att bättre se displayen på skärmen i mörka förhållanden. Bakgrundsbelysningen knappen kan också låsa alla knappar för att förhindra oavsiktlig ändring av inställningar. Tryck och håll in knappen för att låsa resten av knapparna, kommer du att se en viktig symbol i displayen när låset är inställt. Du kan ta bort låset genom att trycka och hålla in Light tills symbolen försvinner.

  Nedre vänstra knappen är "Back"-knappen. Denna knapp används för att flytta tillbaka till en meny, avbryter ett val och stänga av alarmet. Tryck och håll in "Back"-knappen när som helst för att återgå till "tid på dygnet" display.

  Övre och nedre högra knapparna pilknapparna som, när den trycks, flytta upp och ned genom en menyns alternativ .

  Slutligen är "OK"-knappen i mitten knappen på höger sida av klockan. Den "OK"-knappen används för att växla mellan lägena, in i en meny och acceptera val. Din puls med hjälp av en sändare som Addera mäter pulsen

  F11 åtgärder sveper runt bröstet. Sändaren fungerar bäst när klockan enheten är 3 meter eller mindre. Varje extra avstånd, och mottagaren kan plocka upp störningar från andra bildskärmar eller elektroniska enheter.

  Att använda sändaren, fukta elektroderna under rinnande vatten. Elektroderna bör vara mycket fuktig innan du lägger det runt bröstkorgen. Ta kontakt bit och linje "L" med ordet "vänster" på bandet. Snäpp kontakten på plats på bandet.

  När du är ansluten, justera remmen så att den är stor nog att svepa runt bröstet. Vira den runt bröstet och placera den precis under bröstet muskel. Sändaren ska vara tätt till kroppen men inte så hårt att det är obekvämt. När bandet är i rätt längd, snäpp andra fästelement. Vid placering på kroppen

  bör elektroderna beröra alla huden. Se till att de är fast mot kroppen. Dessutom bör den "Polar" logotypen vara i mitten av kroppen för korrekt övergång.

  Tryck på "OK" knappen tills "Motion" visas. I ungefär 15 sekunder, kommer din puls ska visas på klockan. Använda avancerade funktioner

  Addera ditt Polar F11 har flera avancerade funktioner som kan hjälpa dig med din träning regim, däribland "Keeps U Fit" träningsprogram, den "Polar Fitness Test" och en dagbok för att övervaka dina resultat. Ta några minuter att läsa igenom F11 bruksanvisningen för att få ut det mesta av din bildskärm. En länk till en PDF-version av skärmen hittar du i avsnittet Resurs.