| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vilka är de typer av Motionscyklar?

  Tanken på väg till gymmet i de tidiga morgontimmarna eller efter en hård dags arbete kan inte vara särskilt tilltalande. Men tänk om du kunde bosätta sig i att titta på din favorit tv-show eller läsa en god bok medan du trampar bort kalorier i bekvämligheten av ditt eget hem? En motionscykel kan vara precis vad du behöver för att hålla sig motiverad. Det finns många typer av motionscyklar, vilken som är bäst för dig beror på dina behov hemma gym. Upprätt Cyklar

  Upprätt cyklar är utformade för att köras som en vanlig cykel - med ryttaren sitter vertikalt eller lutar något framåt, med hjälp av styret för stöd. Denna stil är den mest kompakta.
  Liggcyklar

  liggcyklar låta ryttare att sitta, rygg stöd, med benen utsträckta på pedaler framför dem. Liggcyklar engagera sätesmusklerna mer intensivt än upprätt cyklar, och ryggstödet gör det lätt att engagera sig i andra aktiviteter, såsom läsning, medan cykling. De flesta modeller har handtag för stöd.
  Mini Motionscyklar

  En mini motionscykel, även kallad en seatless eller pedal motionären, är helt enkelt en uppsättning pedaler som erbjuder motstånd. Du använda din egen stol eller soffa för en sittplats. Spännband håller dina fötter när du pedalen.
  Cross-trainers

  cross-trainer cyklar kommer i ovanstående modeller, men de samtidigt arbetar överkroppen med motstånd styret eller En plats som fungerar som en träningsbänk.
  crosstrainers

  elliptiska cyklar ger en träning mer liknar löpning eller promenader än cykling, men de liknar en cykel i byggandet , så att du kan sitta eller luta sig mot handtagen medan du tränar. Addera X Bike

  X-Bike erbjuder ett träningspass nästan identisk med cykling i naturen. De roterande styret kräver att du engagera din kärna muskler och överkropp för att hålla balansen när du simulera rida uppför backar.
  Ytterligare funktioner och kostnad

  av 2009, patenten är på gång för motionscyklar för att passa unika behov. Bland dem är det Bike Dream Machine, en cykel med en bifogad KORGVAGGA som försiktigt vaggar ett barn medan du tränar.

  Beroende på din budget, är varje typ av cykel finns i enkla eller komplexa modeller med funktioner som övervakar distans, kaloriförbrukning, motstånd, hastighet och tid förflutit.

  Cyklar finns med förprogrammerade pass, virtuella spår, musikspelare och LCD-skärmar TV.

  Beroende på typ och funktioner du föredrar, motionscyklar varierar från så lite som $ 100 till uppemot $ 8000 dollar, som i augusti 2009.