| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad du ska titta efter i Löpband

  Ett löpband är ett bra verktyg för att uppnå och bibehålla fysisk kondition. Om du planerar att köpa ett löpband för att hålla i ditt hem, hitta den rätta kommer sannolikt att spela en stor roll för om du använder det. När du är ute shopping för ett löpband, titta på flera olika modeller så att du kan hitta en som är enklast för dig att använda och har de funktioner du vill. Storlek

  Prova ett löpband innan du köper den för att kontrollera för dimensionering. Ytan av bältet ska vara stor nog att rymma dina promenader och löpsteg. Ta tag i ledstängerna medan du tränar för att se till att de är placerade på ett avstånd som är bekvämt för dig. Medan du kör, märker hur robust löpbandet känns. Löpbandet ska kännas stabil, inte skakig, och motorn ska låta starkt, inte gnällig och överarbetad.
  P Om ditt hem utrymmet är begränsat, leta efter ett löpband som fälls upp, så att du kan förvara den i en garderob eller under sängen.
  Funktioner

  Kontrollera programmering funktioner i löpbandet, och fundera på hur du vill använda löpbandet när man tittar på dem. Generellt har det mer programmering löpbandet har, desto högre pris. Köp ett löpband som har de förprogrammerade träningspass lägen som du vill använda. Titta även på hur lätt programmeringen kontrollpanel är att använda. Kontrollera att skärmen är lätt för dig att se och programmering funktioner är lätt att navigera.

  En funktion som löpbandet definitivt borde ha är en säkerhetsbrytare funktion. Vissa har en knapp akut avstängning eller en nyckel, medan andra har en rem som du placerar runt handleden och dra när du snabbt vill stoppa löpbandet.
  Hästkrafter

  Fundera på hur du vill använda ditt löpband. Ska du bara gå på det, eller vill du köra på det också? Om du bara tänker använda löpbandet för långsamma promenader, kan du spara pengar genom att köpa en utan motor. För snabb gång och löpning, kommer emellertid en motor gör löpbandet mycket lättare att använda. Om du vill använda löpbandet för att köra, välj en med en högre hästkrafter motor, vilket gör bandet smidigare och håller längre under tung användning. Mayo Clinic rekommenderar en 1,5 hästkrafter motor för promenader och en 2,0 hästkrafter motor för att köra.
  Garanti

  Skydda din investering genom att köpa ett löpband med en bra garanti. Läs noggrant igenom garantivillkoren för att avgöra vilka delar som omfattas och hur länge. Till exempel, vissa garantier täcker motorn och andra inte. Fråga mäklare om butiken hanterar garantireparationer eller om du behöver sända löpbandet till tillverkaren. Helst butiken du köper löpbandet från att hantera reparationer eller skickas löpbandet till tillverkaren för dig så att du inte kommer att behöva betala dyra fraktkostnader.