| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kettle Bells Övningar

  Kettlebells är snabbt på att bli ett populärt val för en stor genomslagskraft styrketräning workout rutin. De är vägda bollar med tillhörande handtag. Medan en kettlebell kan användas i övningar som liknar en traditionell hantel, det finns specifika övningar som har utvecklats på grund av sin unika design egenskaper. Främsta fördelen

  En kettlebell träning kombinerar traditionell styrketräning med aerob träning rörelser såsom bockning, svarvning, lyft och drag att utföra explosiva rörelser samtidigt som den nödvändiga vikt motstånd för att bygga muskler. Slutresultatet är en träning som är utformad för att inte bara öka styrka, men också kraft och fart. Det kommer också att bidra till att förbättra kroppens totala samordningen och stabilitet. Idrottare använder kettlebell träning för att utföra övningar som speglar de flyttar deras speciella sport kräver att öka uthålligheten och förbättra prestandan.
  Övergripande kroppen övningar

  En av de största fördelarna med en kettlebell träning är förmågan att utföra övningar som fungerar ett antal olika muskler samtidigt. En av de bästa hela kroppen övningar är kettlebell clean. I den här övningen, knäböj du medan du böjer knäna och plocka upp en kettlebell med varje hand. För att fullborda rörelsen, räta din kropp till en upprätt position. För att utföra kettlebell swing, böj på knäna och ta en kettlebell mellan benen och sedan svänga upp det i luften för att bröstet nivå som du räta ut kroppen. En slutlig total kroppsrörelse är kettlebell väderkvarn. Håll en kettlebell ovanför huvudet, böja sig och plocka upp den andra kettlebell. Ta med din kropp tillbaka till en upprätt position, lyfta kettlebell när du flyttar. Det är viktigt att komma ihåg att dessa är ansträngande övningar som inte är avsedda för nybörjare. Använd lättare kettlebells tills du känner dig bekväm med rörelserna. Det övergripande målet är att välja en vikt som tillåter dig att utföra tre set av varje övning, 10-15 repetitioner vardera.
  Viss kroppsdel ​​övningar

  Dessa är flera kettlebell övningar som du kan utföra för specifika delar av kroppen, såsom bröst, rygg, axlar och ben. Liggande platt på marken med en kettlebell i varje hand, långsamt lyfta dem i luften. Detta är samma rörelse som en kista eller bänkpress. För axlarna, är kettlebell jerk en utmärkt övning. I stående position, lyfta kettlebells ovanför huvudet, men inte låsa armbågarna. Att arbeta ryggmusklerna, böj på knäna, hålla ryggen rak och lyft kettlebell med ena handen samtidigt som du stöder däremot med benet. Detta är känt som enarmad kettlebell rad. Den kettlebell knäböj är den bästa övningen för att bygga starka ben. Hålla varje kettlebell på bröstet nivå, sakta böja knäna nedåt så långt du bekvämt kan gå och sedan räta din kropp tillbaka upp. Återigen, vill du utföra tre set av varje övning, 10-15 repetitioner vardera.