| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får stora muskler

  Utveckla stora muskler beror på många faktorer: att vara man är den främsta fördelen, som män bygger bulk och heft i musklerna lättare än kvinnor. Män har en större mängd naturligt förekommande testosteron, vilket hjälper dem att bygga bulk. De andra faktorer etablerar ett regelbundet träningsprogram som inkluderar styrketräning, äta en välbalanserad, fettsnål kost och att få tillräcklig konditionsträning för att sänka din andel kroppsfett. Arbeta med en tränare om du är en nybörjare. Det finns en stor risk för skada och samtidigt lyfta vikter. Instruktioner
  1

  Design ett program som kommer att fungera olika delar av din kropp dagligen. Klassiskt, innebär det att arbeta på bröst, rygg, mage och cardio på måndag och ben, abs, cardio och balans på tisdag. Skapa ett träningspass regim med överkroppen träning måndag, onsdag och fredag ​​och underkroppen träning tisdag och Saturday.Lifting vikter dagligen är det snabbaste sättet att få muskelmassa och utveckla stora muskler.
  2

  Undvik att arbeta med samma muskelgrupper dagligen. Till exempel gör inte armhävningar varje dag, göra tre uppsättningar av 20 reps varannan dag. Detta kommer att växa bröst, rygg och axlar muskler mer effektivt. Resistance utbildning huvudsak skapar microtears i muskelfibrerna, så när du hoppar över en dag från att arbeta detta område, det ger muskler att reparera och växa sig större.
  3

  göra hjärt övningar dagligen under minst 30 minuter, om möjligt. Detta kan innebära walking kullar, med hjälp av en trappa-klättring eller elliptisk maskin på gymmet eller löpning eller cykling. Även om du inte kan upptäcka minska och förlora magen fett, till exempel, bara genom att göra motstånd utbildning, gör 30 minuter cardio dagligen kommer att minska den totala kroppsfett och ge dina muskler ett sätt att synas. Mindre kroppsfett innebär mer muskler definition.
  4

  Work antagonistiska (motstående) muskelgrupper i varje träningspass. Varje vecka, alltid omfatta alla delar av kroppen för symmetri. Till exempel, om du arbetar biceps av den inre armen, också arbeta triceps på måndag. Tisdag, arbeta benen för att undvika att bli "top heavy" med en jätte bröst och smala ben. Detta kommer att utveckla symmetri och förhindra en muskel obalans och svaghet. Var du bara fokusera på bröstet, och biceps, de "pråliga" muskler, men försummar triceps och ryggmusklerna, skulle du skapa en svaghet i dessa områden.
  5

  Lägg super set efter att du ha etablerat minst sex månader på att göra styrketräning minst tre gånger i veckan. Det innebär att göra två till fyra par övningar som fungerar på samma muskelgrupp. Till exempel, för bröst och axlar (pecs och delts), gör 25 armhävningar för en uppsättning, sedan, utan att vila, gör 15 till 20 reps i bröstet bänk med 70-lb. vikter för en annan uppsättning. Utan att hoppa över ett beat, gör flys för 15 fler reps och avsluta med enbenta armhävningar, klappa i mellan representanter för de senaste 25 repetitioner. Laddar den muskelgrupp över 3:58 smarta sekvenser kommer att bygga stora muskler.