| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kalorier bränns i en boll Workout

  stabilitet bollen övningar ger dig ett verktyg för att bränna kalorier, lägga till en extra svårighetsgrad till din träning.
  Lägga övningar boll till din träning rutin stärker bålstabiliteten
  Funktion

  Stabilitet bollar är stora gummi sfärer används som en mobil plattform på träning rutiner. Stabilitet bollar var ursprungligen uppfanns som en barnleksak på 1960-talet. De samlade då uppmärksamheten av sjukgymnaster för skada rehabilitering och slutligen fram som motion verktyg på 1980-talet.
  Kaloriförbränning

  mäta den exakta kalorier energi spenderas med din kropp när du utför träning med en boll är tufft, eftersom det varierar baserat på en persons vikt, kön, ålder och, viktigast, den typ av verksamhet som utförs. I allmänhet kan du förvänta dig att bränna betydligt mer kalorier när man använder en boll.
  Typer

  Nästan alla calisthenic träning utförs på marken kan fungera som en stabil boll workout. Push-ups kan utföras med benen vilande på bollen, drastiskt ökar svårigheten (och förmåner). För sit-ups din rumpa och rygg vila på toppen av bollen, lämna din mitten till övre rygg utan stöd. Detta tvingar kroppen att använda enbart kärna muskler (abs, obliques och nedre delen av ryggen) för att göra allt arbete.
  Fördelar

  Stabilitet bollar tenderar att rulla lite , tvingar kroppen att kompensera för denna instabilitet genom att aktivera fler muskler. Detta innebär att även när du utför en grundläggande träning som en push-up mer av din kärna muskler är involverade i varje repetition. Detta innebär bättre samordning, bättre hållning, en mer hel-body workout och ökad kaloriförbränning.
  Överväganden

  exakta antalet brända kalorier beror på din träning plan . För att få en grov uppskattning, men du kan använda en kalori räknare och behandla övning boll träning så kraftig gymnastik. För en hane av medelvikt (170 pounds) motsvarar detta ca 600 brända kalorier per timme.