| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar med boll för att bli av med magen fett

  Träningsbollar är populära verktyg i gym och hem gym. De kallas ibland stabilitet bollar, fysio bollar, bollar yoga eller pilates bollar. De kan användas som hjärt verktyg för att bränna fett och kalorier, och även för magövningar. Den runda formen på bollen skapar en instabil miljö där att göra vanliga övningar som plankor och jackknifes, men mer effektivt på grund av den högre svårighetsgraden av balansera på bollen. Enkel Konditionsträning

  Det bästa sättet att befria er från oönskade magen fett är att bränna mer kalorier än du äter på en daglig basis. Övningen boll kan hjälpa dig med detta mål. Genom att studsa på bollen vid en måttlig intensitet du kan bränna kalorier och öka din ämnesomsättning. Bouncing är skonsamma och gör att du kan sitta, så det är perfekt för alla med fot eller ben. Däremot har studsande kräver lite balans och core styrka så det kan vara riskabelt för någon med yrsel eller balansproblem. Daglig fysisk aktivitet i 45 minuter på en låg till måttlig intensitet hjälper dig att bränna kalorier och förlora fett. Addera Interval Konditionsträning

  För att ytterligare öka effektiviteten av studsande till bränna fett du kan göra intervallträning på bollen. Intervallträning fungerar genom att omväxlande måttlig intensitet med högintensiv träning mellanrum inom ett träningspass. Det finns många olika förhållanden mellan tider och intensitet du kan alternera med. Ett bra ställe att börja är att göra 30 till 60 sekunders intervall med lika tid. Du skulle göra 30 sekunder av studsande snabbt vifta med armarna över huvudet. Du skulle då göra 30 sekunder långsammare studsande. Du bör alltid göra en lågintensiv fem minuters uppvärmning innan intervallträning och ett svalna efter träningen.

  Intervallträning behöver bara göras tre dagar i veckan för fettförbränning resultat på grund av dess effektivitet. Men du kan fortfarande göra lågintensiv studsa på din "off" dagar att hålla bränna kalorier utan att över-träna din kropp.

  Du ska naturligtvis tala med din läkare innan du påbörjar något nytt träningsprogram.
  Ab Toning

  Övningar för bukhålan kommer inte direkt bli av med magen fett som mål utbildning är en myt, men gör övningar att tona djupa tvärgående abdominis muscle hjälper platta magen. Den tvärgående abdominis muskeln löper horisontellt över buken och är ansvarig för att stabilisera ryggraden och bålen. Den rymmer också i de inre organen och om tonas ger buken en mindre framträdande. Eftersom muskeln är ansvarig för att stabilisera kroppen är det också stärks och tonas genom stabilisering övningar, vilket är vad utövandet bollen bäst används för. Hålla plankor, till exempel, är ett grundläggande sätt att tona denna muskel. Placera händerna på golvet axelbrett isär och sätta en kula i smalbenen och anklarna. Du kommer att vara vänd mot marken och din kropp kommer att vara i en rak linje från axel till ankel. Ditt mål är att stanna kvar i en rak linje med fötterna på bollen. Bollen kommer att försöka rulla iväg. Du måste använda magmusklerna för att hålla bollen på plats och kroppen på plats. Börja med 10 till 20 sekunder och arbeta upp till en minut. Gör 04:58 uppsättningar.