| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Olika sätt att effektivt använda en Sit-up Bench

  Det är en vanlig missvisande att tro att sitta upp bänkar endast används för sit-ups. Faktum är att flera fitness program downplay sit-ups samtidigt pracka andra övningar som använder sit-up bänkar. En mängd olika övningar bör utföras för att beskatta alla muskler i buken gruppen, och sit-up övning är bara ett av många alternativ, enligt Bodybuilding.com. Olika rörelser

  Med en justerbar bänk, vanlig sit-ups kan utföras när bänken är nivån eller höjs. Höja bänken ger mer motstånd på magmusklerna. Sit-ups, när de utförs på rätt sätt, att få hela magen med en betoning på den övre, främre delen av buken gruppen.

  Utföra crunches på motsatta dagar av sit-ups är ett bra sätt att arbeta på samma grupp av muskler och utmanar dig på ett nytt sätt utan att låta dina magmuskler att växa vana vid att en uppsättning av rörelser. Med crunches, greppa du händerna bakom huvudet och gå med dina armbågar och knän tillsammans, sitter upp i varje upprepning men inte hålla fötterna på plats som du skulle med sit-ups. För en större betoning på de sneda, röra din högra armbåge på utsidan av vänster knä, och vänster armbåge på utsidan av höger knä

  nedre magmuskler kan bearbetas genom att höja bänken och vända kroppen så huvudet är upp mot fotstödet och dina fötter är nedan, närmare golvet. Ta tag i foten resten med händerna, sätta fötterna ihop, räta ut benen och höja dem tills fötterna är parallella till botten av din bröstkorg. Utför två eller tre set med 10-12 repetitioner.

  En variant på det benet höjning övning skulle vara att börja med benen böjda i bröstet och utvidga dem framåt, hålla dem under minst en sekund innan föra dem tillbaka in i bröstet.

  från en platt, lutande eller avböjt läge, kan du arbeta dina obliques förutom dina nedre magmuskler genom att sänka dina ben åt sidan, höja dem till en mellanposition, och sedan sänka dem till andra sidan. Denna övning också utförs liggande platt på rygg.

  Tänk dock på att vissa sit-up bänkar inte kan justeras för lutning eller övningar nedgång. Addera Total träning

  I ett litet utrymme, kan en sit-up bänk vara ett rimligt alternativ till en träningsbänk eller hemma gym om du även har hantlar. Bänkpress övningar med hantlar kan utföras från den plana, lutande eller avböjt positionen. Du kan utföra en militär övning press skuldra med hantlarna genom att sitta upprätt och lyfta vikten över huvudet. Du kan också utföra triceps extensions genom att vrida en hantel vertikalt och använda båda händerna för att sänka vikten bakom huvudet. Den nedre delen av ryggen kan utövas genom att ligga på magen, placera hälarna på fötterna i fotstödet, och höja huvudet och axlarna upp. Enligt Bodybuilding.com

  bör magövningar utföras vid slutet av ett träningspass så mittsektionen inte bli trött under övningar styrketräning för större, mer kraftfulla muskler.