| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • The Best Leg Toning Machine Övning

  Arbeta ut benen och skinkorna är en viktig del av ett övergripande organ-toning regim. Medan fria vikter tenderar att vara utmärkt för att bygga överkroppen muskler och toning axlar och armar, kan ingenting rikta benen hur vissa Fitnesscenter maskiner kan. Arbeta dessa maskiner i din vanliga rutin kommer att få dig de tonade ben du vill ha på ett säkert sätt. Benpress maskin

  benpress maskin är ett utmärkt ben-toning verktyg som kräver användning av en hel del vikt. Det är bland de bästa alternativen för benet toning och är en ersättning för den stående knäböj, enligt Real Kvinnors Fitness.

  Till att börja justera vikten till en nivå som inte kommer att sätta alltför stor påfrestning på kroppen men kommer inte heller vara så lätt att du är frestad att få ner vikten riktigt låg och böj knäna för långt.

  Sitt i den vadderade stolen på maskinen. Detta kommer att sätta dig i en tillbakalutad position med fötterna mot den stora fotplattan ovanför dig. Se till att du ger dig själv en bredare inriktning än vad du skulle i en stående knäböj att göra det möjligt att arbeta hela benet och skinkor. Tryck ryggen ordentligt mot ryggstödet på sätet.

  Tryck plattan upp med fötterna och släpp säkerheten. Ta vikten halvvägs och skjut upp den igen. Börja med 10 reps och kompletta tre uppsättningar. Andas in när du sänker vikten, och andas ut när du trycker den till toppen. Addera Calf Raise Machine

  Toning vadmusklerna kräver endast en enkel övning som kan ske med eller utan maskin, men den extra motståndet som maskinen ger utmärkta resultat i ett kortare tidsperspektiv.

  Justera vikten på maskinen till en nivå som är bekvämt för dig. Om du aldrig har använt en maskin vadpress, är det bäst att börja med den lägsta vikten och arbeta dig uppåt. Placera fötterna på kanten av fitness rutan placerad nära golvet på samma sätt som du skulle använda ett steg för att göra en normal kalv höjning. Intensifiera och placera dina axlar under de två axelvaddar. Utöka dina fötter så att du stiger upp på tårna. Detta kommer att driva axelkuddarna upp, vilka är anslutna till vikt inställning. Den extra motstånd kommer att ge en betydligt mer intensiv träning för vaderna än regelbunden motion. Börja med tre uppsättningar av 15 reps.
  Multi Hip Machine

  Tone dina lår med en multi hip maskin. Denna maskin används i flera olika positioner. Det fungerar genom att använda kabel spänning som ständigt gäller resistens mot benet när du flyttar den.

  För hamstrings, stå på plattformen vänd mot fotplattorna och grepp handtag för stöd. Placera baksidan av hälen på benet pad och, i en mjuk omvända sparkar rörelse, hur benet för att utföra en curl genom att föra ankeln upp mot skinkorna och sedan försiktigt låta det tillbaka ner. Upprepa 10 reps för varje ben och slutföra tre uppsättningar. Den multi hip Maskinen kan användas effektivt för att tona de inre och yttre lår också, med hänsyn till form Fit.