| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur du använder motion band utan handtag

  Exercise band utan handtag, även kallad terapi band, används av sjukgymnaster och personliga tränare för att stärka musklerna utan skrymmande maskiner eller tunga vikter. Banden finns för olika fitness nivåer, vilket innebär att vissa band är svårare att sträcka än andra, vilket ökar svårigheten att träningen. Med lite kreativitet kan du få en full body workout som helst, var som helst med dessa bärbara band. Saker du behöver
  gummibandet
  Visa fler instruktioner
  Workout utan handtag
  1

  att utöva underkroppen, arrangerar bandet in en 2 fot loop. Knyt bandet i en knut. Medan du sitter på golvet, placera öglan runt anklarna. Ligg på sidan och göra ben förlängningar, alltså arbetar både de inre och yttre lår. Vänd för att magen och göra hamstring lockar, alternerande ben. Medan du sitter upp, lyfta ena benet ett par inches kommer att arbeta på quadriceps.From en stående ställning, ordna slingan att vila över knäna med benen lätt isär. Stepping sida till sida eller gå framåt fungerar många av de lägre kroppen muskler. På slingan
  2

  Step och dra uppåt för axel övningar. Ångra slingan och placera bandet under båda fötterna. Grab ena änden i varje hand, och alternativa armar drar i den motsvarande änden för lateral och främre raises.Stand i ett stationärt utfall, med en ände av handtaget under den främre foten och samtidigt dra den andra änden rakt bakåt och låter armbågen leda till arbeta deltoids. Byta sida.
  3

  Placera mitten av bandet under båda fötterna i en stående position. Wrap motsvarande ändar av bandet runt handlederna för att tjäna som tillfälliga handtag. Börja biceps curls.Arrange mitten av bandet runt ryggen, under armhålorna, och håller motsvarande ändar av bandet i varje hand. Dra bandet slutar framåt för en bröstpress. Korsa armarna framför dig för en variation till exercise.Place ena änden av bandet under ena hälen på foten och dra den andra änden med båda händerna upp och över huvudet för ett Triceps press.
  4

  Tie ena änden till ett dörrhandtag av en låst dörr för andra remskiva övningar. Håll ena änden på varje hand, och sätta sig på huk medan du drar armbågarna tillbaka till arbetet nedre delen av kroppen och ryggen simultaneously.Turn runt, vänd bort från dörren, och håll ett mål i varje hand. Börja punching.Turn så du står vinkelrätt mot dörren, och med armen längst bort från dörren, gör en lateral raise att arbeta axlarna. Byta sida.