| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder Coil Bar Spring Motion

  Våren spole övningen bar, som säljs under varumärket Ström Twister (bland andra) i idrott och kampsport tidskrifter från slutet av 1960 fram till åtminstone slutet av 1980, består av två fasta stänger --- trä, plast eller lättmetall --- ansluten med en fjäder spole. Det har sålts på TV och från varuhus som en billig träningsredskap, nu, naturligtvis, det är allmänt tillgänglig på Internet. Den är särskilt utformad för att användas för att bygga överkroppen styrka och uthållighet med hög upprepning träning. Med konsekvent träning, kommer du att bygga starka, väl utvecklade muskler. Följ ett regelbundet schema av träning med den och du kommer att se och känna resultat, utan de höga kostnaderna för gym medlemskap. Saker du behöver
  Chair
  Visa fler instruktioner
  1

  Värm upp din kropp med tio minuter av lätta promenader, långsam jumprope, gymnastik eller någon annan lätt motion som höjer kroppens kärntemperatur. Sträck inte, rör lätt tills du känner att dina muskler limbered upp och kroppen känns behagligt varmt
  2

  Stå och hålla fjädern bar spole motion horisontellt på armlängds avstånd framför din. bröstet. Håll den i en overhand grepp, med händerna på stängerna. Hålla i mitten av våren spole övningen bar på plats framför dig, böj de två handtagen tillsammans. Upprepa tills bröstet och latissimus dorsi muskler (muskler som löper längs sidorna och baksidan av din torso) är väl trötta ut.
  3

  Håll baren i en overhand grepp med vänster handen på magen. Med höger hand, dra den andra änden tillbaka, utför en rodd rörelse. Upprepa tills rätt latissimus dorsi är väl trött ut. Upprepa på andra sidan.
  4

  Håll baren i en lömska grepp med vänster hand placerad på höger sida av bröstet. Låt stången pekar nedåt över din högra sida. Ta tag i andra änden av baren i en overhand grepp med höger hand och böja den uppåt, fungerar din högra axel muskler. Upprepa tills din högra axel muskler är trötta. Upprepa sedan på andra sidan.
  5

  Ta baren med din vänstra hand i en lömska grepp. Sitt ner och håll den mot vänster sida av bröstet med resten av baren pekade ner över knät mot golvet på höger sida. Med höger hand, ta tag i baren med en lömska grepp och lyft den uppåt, fungerar din högra biceps. Upprepa tills din högra biceps är väldigt trött. Upprepa sedan på andra sidan.
  6

  Stå upp och håll våren bar spole övning i din högra hand. Din vänstra hand inte vidrör stången. Rikta bar vid ca 45 graders vinkel mot golvet. Sakta, försiktigt vrida handleden. I slutet av baren ska beskriva en grov cirkel om och om igen. Fortsätt tills din högra underarm är trött. Sedan vila ett par sekunder och vända riktningen på rotationen tills din högra underarm är trött igen. Upprepa processen på andra sidan, med vänster underarm.