| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Smörj My Spirit löpband

  Håll din Ande löpband välsmord att förlänga livslängden på din enhet. Löpband utan ordentlig smörjning kommer att orsaka friktion mellan däck stiger och bälte, och orsaka stress på motorn och andra komponenter. Spirit löpband smörjning bör utföras en gång var 180 timmars användning, löpbandet innehåller en inbyggd indikator som ligger på konsolen för att påminna dig att utföra underhåll. Saker du behöver
  Spirit-godkänd bälte smörjmedel
  6 mm insexnyckel
  luddfri trasa
  Visa fler instruktioner
  1

  Lokalisera de två bakre rulle justeringsbultar som finns i de bakre gavlarna av bältet. Lossa bältet med insexnyckeln 9:55 varv, tills det finns bara tillräckligt med utrymme för att få handen under bältet.
  2

  Lossa skruvarna lika många varv och mentalt registrera hur många vänder du använder för att lossa dem. Du kommer att behöva dra åt bultarna tillbaka till samma punkt där du började på när du är klar.
  3

  Rengör däck med en ny duk för att ta bort eventuellt skräp och smuts.

  4

  påbörjas ca 18 inches från motorkåpan och pressa ut hela badkaret av smörjmedel på den mycket mitten av däcket ytan i en linje parallellt med motorkåpan. Var säker på att det tillämpas på ett lika avstånd från båda sidor av bandet. Linjen bör vara 12 inches i längd och liknar bredden av en klump av tandkräm på en tandborste.
  5

  Dra den bakre rullen skruvar tillbaka i position samma antal varv som du använde för att lossa dem tidigare .
  6

  Slå löpbandet på med en hastighet av sex mph och låt den gå, utan att gå på det. Vänta i två minuter för att säkerställa bältet förblir ordentligt fäst vid mitten av bottenplattan. Om är gungar till ena eller andra sidan, följ instruktionerna i tillverkarens vägledning för att fixa det. En kopia av handboken för XT175 och X275 är beläget i Resurser i den här artikeln.
  7

  Fortsätt att köra löpbandet vid sex mph och börja gå på det efter de två minuterna är slut. Gå på löpbandet under ytterligare fem minuter för att se till att smörjmedlet jämnt blir fördelad på bandet.