| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Effekt Twister Hemliga Övningar

  Bärbar hem fitnessutrustning som Power Twister är användbar för att utöva på språng, eftersom det lätt kan göra resan från ditt hus till ditt kontor eller på långa tjänsteresor. Power Twister är inget annat än en böjbar bar med kraftig fjäderspänning i centrum, som kan användas för att träna musklerna i bröst, rygg, axlar och armar. Bröst och Biceps Blast

  Utför ett bröst och biceps skitkul med Power Twister att träna båda muskelgrupper samtidigt, vilket sparar värdefull tid i gymmet. För att utföra detta arbete, greppa Power Twister i båda händerna och höll den framför kroppen i brösthöjd. Stå med fötterna parallella och axelbredd att förvänta dig själv. Armarna ska hållas i 90 graders vinkel, med överarmarna pekade ner mot golvet och underarmarna pekade rakt ut framför kroppen. Initiera rörelsen genom att böja Power Twister och föra ihop händerna framför kroppen på ca bröstbenet nivå. Böj armbågarna något mot kroppen samtidigt att öka mängden av spänning på bröstet. Du ska känna en stark kontraktion i dina bröstmuskler och i dina biceps. Flytta långsamt Power Twister tillbaka till sin ursprungliga form, med hjälp av en fyra eller fem andra takt för att ge en extra utmaning för dina muskler.

  Den initiala delen av varje rep (böjningen av Power Twister) bör vara explosiv medan den andra delen skall vara kontrollerad och smidig. Upprepa för totalt två till tre uppsättningar av 10 till 12 reps, ökar det totala antalet reps utförs från vecka till vecka som din styrka ökar.
  Back Blaster

  Träna musklerna i ryggen genom denna effektiva Ström Twister Motion. Skaffa Power Twister i ena handen och håll den i framför kroppen i brösthöjd med armbågarna låsta på plats. Stå med fötterna axelbrett och parallellt, vilket ger en god grund för att hålla kroppen från att röra sig under övningen. Initiera rörelsen genom att först klämma dina skulderbladen bakåt och tillsammans (vilket bör innebära Power Twister något närmare kroppen) och sedan försöka böja Power Twister, föra ihop händerna och samtidigt hålla dem på samma horisontella plan (i brösthöjd) . Detta bör leda till extrem spänning i hela övre delen av ryggen och armarna. Håll i helt utsträckt läge för en till två sekunder innan den lägger Power Twister tillbaka till sin ursprungliga form. Ta fyra till fem sekunder för långsamt och smidigt förflytta Power Twister rygg, hålla dina skulderblad kläms ihop hela tiden för att ytterligare arbeta musklerna i ryggen. Upprepa för tre eller fyra uppsättningar av åtta till 10 reps, syftar till att utföra minst ett extra rep varje vecka.