| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • DIY gymutrustning

  försöker upprätthålla en övning regim tar självdisciplin vare sig hemma eller på gymmet. De som lever ett liv på språng, eller som inte har plats i sitt hem för styrketräning utrustning bör överväga att göra sin egen träningsutrustning. Grundläggande träningsutrustning såsom hantlar och en buk (ab) bänk är en enkel konstruktion, och kommer att ta lite tid att göra hemma med enkla material. Hemlagad hantlar

  Göra dina egna hantlar är förmodligen det enklaste i byggandet av hemgjord träningsutrustning. Hantlar kan göras enkelt från plast mjölk eller vatten kannor, och i olika storlekar. Skönheten i plasten "dumbbottle" är att du kan fylla den med olika material för att ge dig en annan vikt variation, och du kan använda halv-gallon eller gallon tillbringare beroende på dina träningsvanor. Dessa flaskor kan lätt transporteras om du behöver lämna staden på affärsresa eller semester, eller så kan du plocka upp dem på språng och göra dem lika lätt. Antingen en halv eller hel gallon behållare och sälja

  Användning fylla den med sand för att starta. Lägg sanden med hjälp av en tratt och regelbundet kontrollera vikten genom att lyfta för att se om det passar dig. Om ingen sand är tillgänglig, kan du använda vatten istället och justera därefter till den vikt du önskar. Kontrollera att locket är förseglad tätt om att använda vatten för att undvika spill.

  Att öka vikten, använd sand, cement och pulveriseras grus eller små stenar blandat med vatten. Detta kommer att göra en fin vikt efter cementen härdar. En halv gallon plastflaska kommer att väga cirka 10 kg., Och en fullständig gallon kommer att väga cirka 20 kg. Det rätta förhållandet mellan sand och klippor att cement är fem till ett. Därför, om du använder 10 skopor av en sand och sten blandning, kommer du lägga två skopor av cement tillsätt sedan vatten tills blandningen blir slaskigt. Shake it up och sedan lämna locket på kannan för ett par dagar så att cementen härda. Denna flaska kommer inte bli lätt återanvändas om du bestämmer dig för att du vill ha en annan tyngd. Enkelheten i en ab workout bänk gör det mycket enkelt att konstruera Addera Hemlagad Ab Bänk

  . Allt du behöver är en stor platt virkesstycke såsom en 2-av-12 tum nedskärning med cirka fyra meter i längd. Du kommer också behöva en bit PVC-rör ca tre meter lång och en bit skumgummi eller en yogamatta. Den ab bänken kan användas överallt förutsatt att du har ett område att luta den mot till exempel ett däck järnväg eller annan fast struktur.

  Fäst PVC-röret till ena änden av 2-av-12. Centrera det så att du har en fot av överhäng på båda sidor av kortet. Borra tre styrhål-avstånd ca två inches apart-genom röret och in i styrelsen. Använd en 3/16 borr och skruvar som passar i hålen med muttrar för att säkra den. Dra åt muttrarna ner ordentligt men inte för hårt eftersom PVC kan spricka.

  Skär ett tvärsnitt av skumgummi eller en yogamatta för att passa över 2-av-12 och lämna ungefär två inches av överhäng häfta eller slår mot undersidan av brädan. Staple ner på plats och nu har du en ab workout station.

  Luta ab bänken upp mot en järnväg eller annan stödjande struktur med röret-änden av bänken i toppen. Låg på bänken och grepp röret sedan ta upp knäna mot bröstet i så många repetitioner som du gillar.