| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Ersättande Lyft Handskar

  Tyngdlyftning är en intensiv fysisk aktivitet som ofta lägger en stor mängd tryck på händer, handleder och underarmar. Konstant tryck och friktion på händerna kan leda till blåsor, förhårdnader och blåmärken, som meddelar många lyftare bära särskilda lyft handskar för extra skydd. Handskar kan dock ändra en lyftare naturliga grepp om barer och andra ytor, så vissa lyftare leta efter alternativ till lyft handskar. Handledsband

  Ett alternativ till att lyfta handskar för övningar som innebär hängande från en bar, som pull-ups, är handledsband och krokar handleden. Handledsband är tuffa band som slinga runt en lyftare handleder och sedan wrap eller slinga runt en bar, så att lyftaren att hänga bekvämt utan att gripa stången för hårt. Wrist krokar är liknande, men de har stela krokar som placeras över toppen av en bar i stället för remmar. Vissa lyft handskar innehåller inbyggda remmar för dessa typer av hissar.
  Vadderade Vikter

  Ett av de främsta skälen lyftarna Använd handskar är att många fria vikter har lättring att är mycket grov, som kan irritera huden, särskilt när en stor mängd vikt lyfts. Ett annat sätt att pad händerna mot skador är att använda vikter som har inbyggd stoppning istället för grov räffling. Old-school vikter är normalt ren metall, men mer moderna gym ibland bär barer och hantlar med gummibelagda handtag eller grepp gjorda av andra material som är mindre benägna att skada huden.
  vikt maskiner

  Viktmaskiner kan vara ett effektivt alternativ till vanliga fria vikter, poserar mindre av ett hot mot huden på händerna. Vikt maskiner har ofta vadderade handtag och är konstruerade för ett visst utbud av rörelse som oftast kommer att hålla händerna säker och samtidigt lyfta. Om du glömmer handskarna för en dag, kan med hjälp av vikt maskiner vara en enkel lösning. Motion band är ett annat alternativ som undviker att skada huden på händerna.
  Extra stoppning
  p Om du lyfter hemma eller behöver extra stoppning för ett visst lyft, anser inslagning den del av fältet som du kommer att greppa med något mjukt, till exempel ett rör strumpa eller ett ess bandage. Detta är en provisorisk lösning som inte bör användas längre sikt, men det kan minska friktionen och göra hissar mer bekväm i en nypa. Var dock medveten om att linda en bar kan göra det svårare att greppa bra, eftersom den grova räfflingen är tänkt att ge ett bra grepp.
  Överväganden

  Lifting med bara händer kan vara obekvämt, men ju mer du lyfter, den tuffare dina händer kommer att bli. Bare-handed lyftare kommer sannolikt att utveckla förhårdnader och hård hud, vilket kan tillåta dem att lyfta vikter fria från obehag. Handskar används bäst när man lyfter en stor mängd vikt som kommer att sätta extrem press på huden på händerna.