| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar för en Loop Motion Band

  Användningen av loop band, Thera-Band och band motstånd är bra för en övergripande träningsprogram, och dessa motstånd verktyg har använts i stor utsträckning i terapi övningar. De ger muskel motstånd är lätt lagras och kan användas i ett litet utrymme. Övningar för en typ av band kan ofta göras av andra. Vid behov kan två slingor monteras ihop till en större "loop". Bara loop ett band men i slutet av en annan. Loop tillbaka och dra, skapar en knut mellan dem så att ditt band har en åtta utseende till det. Överkroppen övningar

  Håll bandet i båda händerna. Tryck dina armbågar i sidorna så att du håller bandet parallellt med golvet. Detta kan göras sittande eller stående. Att hålla armbågarna längs sidorna, utöka dina armar, sträcker bandet. Detta utövar ryggen mellan skulderbladen.

  Som en variant på att lyfta vikter bakom huvudet, för att utöva undersidan av överarmen, håll ena änden av bandet vid axeln och hålla den andra änden över huvudet. Nu sträcka armen upp, drar mot bandet förankrad vid axeln. Omvänd, och utöva den andra armen.

  Håll båda armarna upp över huvudet. Nu sträcka bandet genom att dra ut armarna och ned något. Samtidigt sitter, ankare ena änden av bandet under foten

  . Ta tag i andra änden i en hand, vilar armbågen på ditt knä. Gör arm lockar, drar på bandet. Motion båda armarna.
  Benövningar

  Stå med bandet loopas runt båda fotlederna. Med din vikt på ett ben, höja din andra foten och sträck bandet genom att förlänga benet bakom dig. Håll och upprepa. Byt sedan ben. Som en variation

  , i stället för att förlänga benet bakom, förlänga benet ut åt sidan. Du bör känna musklerna på insidan av låret arbetar här gången.

  Ligg på golvet, eller luta genom att backa upp på armbågarna. Med bandet runt anklarna, lyfta fötterna och sträck bandet genom att bredda benen. Nu ändrar rörelseriktning och sträcka med vertikala rörelser. Sax-sparka för att sträcka bandet.

  Ligg på mage. Förankra bandet med ena foten. Med den andra foten (eller med bandet runt vristen), böja benet för att sträcka bandet. Detta utövar hamstring. Växla ben.