| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vilka är de bästa Fitness Maskiner för Quads och hamstrings?

  De quads och hamstrings är de stora muskelgrupperna i låret och är två av de starkaste grupperna i den mänskliga kroppen. Med fria vikter för att träna de övre benen kan vara en mödosam process, eftersom det kan ta lång tid att ladda skivstänger med en tillräcklig mängd vikt och vissa hissar kan kräva spotters. Använda maskiner för att träna benen är ett effektivt och säkert alternativ till att använda fria vikter. Quad Machines

  Ett av de mest effektiva maskiner för att arbeta ut brigader är smith maskinen. Smeden Maskinen består av en metall spår med en skivstång som är upphängd i banan och kan bara röra sig rakt upp och ner. Den skivstång kan laddas med vanliga viktskivor och kan användas för att utföra knäböj, men ingen spotter erfordras eftersom lyftaren kan låsa vikt när som helst genom att rotera stången. En annan användbar quad maskin är benet

  tryck maskin. Benpress maskiner finns i flera olika former, men i sin kärna består av ett säte med handtag på vardera sidan och en plattform för fötterna att vila på och skjuta emot. Plattformen kan tyngs av ett viktmagasin eller i vissa fall måste vanliga viktskivor lastas på maskinen för att ge motstånd.

  Quad förlängning Maskinen är en annan populär fitness maskin. Denna maskin består av en stol med ett par kuddar från anklarna som du kopplar fötterna bakom, och då du helt enkelt förlänga benen tills knäna är raka mot motståndet att dynorna ger.
  Hamstring Machines

  smith maskinen fungerar som en effektiv hamstring träning, eftersom knäböj ingriper hamstrings och glutes utöver de quads.

  kanske mest effektiva hamstring maskin är benet curl maskin. En bencurl maskin är väsentligen motsatsen till en quad förlängning maskin. Benen börjar rakt på knät och hälarna är placerade på plattan med motstånd, och sedan knäleden är stängd mot motståndet. Vissa hamstring curl maskiner tillåter lyftaren att ligga ner under övningen medan andra utförs sittande eller stående. Oavsett kroppens position, kommer rörelsen av själva benet vara samma.
  Konditionsmaskiner

  Förutom Maskiner speciellt konstruerade för att rikta musklerna i de övre benen att bygga muskeltonus eller råstyrka, det finns flera populära konditionsträning maskiner som kan förbättra den totala benet kondition samtidigt som du arbetar i hjärtat och bränna kalorier. Löpband och elliptiska maskiner är bra maskiner för att bränna kalorier medan du arbetar benen. Stationära cyklar är också användbara för att fokusera på ben uthållighet som normalt inte höjer pulsen så mycket som löpning.