| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Medicin boll Trampoliner för motion

  En medicin boll rebounder är utrustning avsedd att användas när man arbetar ute ensam. Det används för många övningar som förbättrar balans, koordination och reaktionstid. Många idrottsmän använder rebounder att förbättra stabilisering och blodcirkulationen. De flesta modeller levereras med reglerskenor, med ett innehav bricka för bollen lagring. Medicin bollar säljs ofta separat. Definition

  medicin boll rebounder kallas ibland en medicin boll trampolin. En medicin boll rebounder har typiskt en 28-tums diameter för studsade området och är byggd med en stålram och grepp neopren. Den rebounding område kan vara så bred som 40 inches. Denna utrustning möjliggör mångsidig träning och kan köpas från lokala friskvård, rekreation och sport butiker utrustning eller över Internet. Addera Medicine Ball

  En medicin boll är en liten vägt boll används för styrketräning och övningar rehabilitering. En medicin boll kan väga 2 till 25 kg. med en diameter av ca 14 inches. Den används ofta i plyometric utbildning och sport konditionering.
  Funktion

  Kombinerat med en medicin boll är en studsmatta ett mångsidigt verktyg för träning. Det fungerar till rebound bollen tillbaka till idrottaren för BOLLKASTNING övningar när en workout partner är inte tillgänglig. Den studsade Området genererar en studs tillbaka bollen till kastaren. De flesta Trampoliner är justerbara, så att du kan träna olika muskler genom att arbeta olika vinklar.
  Använder

  medicin boll studsmatta kan ställas in i ett plant eller vinklat läge. Den kan användas som en jogger för stabilitet och övningar balans. Som en joggaren är rebounder justeras plant och parallellt med marken medan användaren växelvis lyfter varje fot utanför rebounder för en uppförsbacke jog träningspass. De flesta lärare använder rebounder medicin boll för plyometric utbildning. Andra användningsområden inkluderar överkroppen träning och underkroppen rutiner flexibilitet.
  Övningar

  bollen vrider och bröstpress övningar är effektiva medicin boll och rebounder träning. Att göra bollen kasta ställer rebounder på en vinkel och sitta på marken med benen i kors mot den. Håll ryggen rak för balans. Lyft upp bollen ovanför huvudet och kasta den mot studsmatta. Fånga bollen på studs.

  Att göra övningen bröstpress, stå med fötterna axelbrett isär medan du håller medicin boll på bröstet nivå med båda händerna. Kasta bollen till mitten av studsmatta och fånga den på första studsen. Håll armarna utsträckta när fånga bollen innan han återvände till utgångsläget.