| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Gymnastik Rings Träning

  Gymnastik ringar utbildning ger en intensiv träning av överkroppen som utvecklar kärnan muskler samt förbättrar både styrka och uthållighet. Genom att betona stabilitet tillsammans med allmän muskelutveckling, kan ett träningspass på gymnastik ringar ger en mer rundad träning och snabbare muskel utveckling jämfört med vanlig gymutrustning. Historia

  Även gymnastik träning har funnits i olika former i århundraden, med början i antikens Grekland var de första kända ringen övningar beskrivs av tyska instruktör Adolf Spieß i mitten av 19th century. Speiß s övningar, som kallas "Ringeschwebel" på den tiden, som ursprungligen användes mer triangelformade handtag upphängda från rep. De triangelformade handtagen fortsatte att användas under mer än 50 år, som uppträder tillsammans med ringar i den första gymnastik-VM 1903.
  Funktioner

  gymnastik ringar utbildning funktioner en variation av repetitiva rörelser är anställda på en ring (som ofta är tillverkad av stål men kan också göras av många andra hållbara material) upphängd i en slitstark rem. Övningarna utförs på gymnastik ringar inkluderar armhävningar, pull-ups och dips, där användaren börjar hålla ringarna med armarna sträckta nedåt, sänker sin kropp så armarna är böjda till en "L"-form, och sedan drar tillbaka upp till utgångsläge.
  Effekter

  Till skillnad från många andra former av gymutrustning, gymnastiska ringar är fritt rörliga, så varje rörelse du gör måste motverkas för att upprätthålla stabilitet. Detta betyder att man använder många muskler samtidigt, vilket ger en mer rundad träning jämfört med andra former av träningsutrustning. Den totala effekten är stark överkropp och core muskler utveckling.
  Missuppfattningar

  Även om ringarna är fritt rörliga och fäst justerbara remmar som tillåter dem att svänga fram och tillbaka , är den utrustning som används i gymnastik ringar utbildning inte konstruerad för att svänga. Konditionsträning ringar använder en annan typ av rem än professionella gymnastik ringar, som bättre kan hantera effekterna av gungor och lämnar farkosten.
  Fördelar

  grund av dess fokus på balansera kroppen som en helhet, utvecklar gymnastik ringar träning muskler kärnan kroppen. Förutom att bygga styrka och uthållighet, kan ringarna användas för att utveckla både övre tonen kropp muskler genom hissar och armhävningar, och även benmuskler genom omvänd hissar, vilka fungerar på liknande sätt som en sit-up mot tyngdkraften.

  Addera