| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om små Trampolin Träningsmattor

  Oavsett om du tränar hemma eller på ett gym, kan du köpa en liten trampolin träning (eller hoppning) matta och designa en trampolin träning som fungerar för dig. Dagens små trampolin träning mats kommer i en mängd olika storlekar och färger och erbjuder kvalitet hantverk och hållbarhet. De är prydligt förpackade i en liten bit av träningsredskap som är rolig och mångsidig. Funktion

  skillnad från större trampoliner, små studsmatta träningsmattor användas med mindre studsar och olika tekniker för träning. Även känd som dörrvakter eller Trampoliner, mini-trampolin är oftast 9 inches från marken. Tanken bakom små studsmatta Mats är mindre, snabbare studsar för att producera en hjärt-och cirkulatorisk effekt som förbättrar hjärt-och kärlhälsa och främjar bättre cirkulation. Den studsande utnyttjar gravitationen effekt på kroppen med varje studs genom att flytta vätska och cirkulerar syrerikt blod till celler och vävnader i kroppen.
  Typer och storlekar

  storlekar och typer varierar för små mattor trampolin träning. Den vanligaste storleken på en vuxen studsmatta är 40 inches i diameter, med vissa modeller som finns i mindre och större storlekar. Den hoppytan är tillverkad av non-slip polypropen med stor ram luckor som döljer ramen och fjädrarna. Fjädrarna är tillverkade av stål eller flexibel nylon, beroende på dina önskemål. Nylon sägs vara tystare om ljudet av metall fjädrar är inte att passa dig. Små studsmattor kommer också i vikbara och nonfoldable modeller för att möta lagring och bärbarhet behov. Vissa modeller erbjuder en stabil bar för en extra nivå av säkerhet.
  Övningar
  p Det finns många övningar du kan utföra på en liten trampolin träningsmatta. Rörelser görs i klivet medan studsande att hålla pulsen upp och kan också arbeta för att tona eftersom förändringen i position agerar annorlunda på musklerna. Vissa använder den mini-trampolin för skulptering, warm-up eller bara som en pick-me-up för att få röra på morgonen.
  Varning

  Som med alla typ av träning, kontrollera med din husläkare om du inte regelbundet motion är det bästa sättet att börja en ny övning regimen. Medan fördelarna med att utöva på en liten trampolin träningsmatta är många, kan skador uppstå ändå om den inte används på rätt sätt. Läsa bruksanvisningen och noggrant utforma en trampolin motion rutin kring dina förmågor och mål bör ha företräde framför "hoppa" in huvudstupa.
  Hem eller gym

  Många gym använder små mattor trampolin träning som en del av konditionsträning. På grund av studsmattan lilla storlek, är det en enkel tillägg till hem fitnessutrustning. Trampolin träningsmattor erbjuda en säker och effektiv fitness lösning som - när det görs på rätt sätt - kan ge många fitness fördelar. Dessa fördelar inkluderar förbättrad kardiovaskulär hälsa, förbättrad cirkulation och en övergripande känsla av välbefinnande. Om studsmattan motion är en ny fitness strävan, ta en klass eller köpa en trampolin träning DVD eller bok kan vara ovärderlig för dina träningsmål och förebyggande. Addera