| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder en maskin NordicTrack Ski

  Hjärt motion är ett bra sätt att få en träning för både den övre och nedre delen av kroppen. Genom att införliva konditionsträning i din dagliga träning regim, du inte bara kan bränna en massa kalorier men också minska din risk för hjärtsjukdom. NordicTrack ski Maskinen simulerar en verklig skidupplevelse och gör att du kan få en bra kardiovaskulär träning hemma. Saker du behöver Sida 2 AA-batterier
  Visa fler instruktioner
  1

  Sätt i två AA-batterier i den övre konsolen på maskinen. Tryck på "power"-knappen för att slå på konsolen.
  2

  Placera fötterna försiktigt i skårorna på skidorna, vänd mot framsidan av maskinen.
  3

  Kläm fast pulsmätaren på dina kläder så att du kan titta på din puls under träningen. Pulsmätaren är på framsidan av den stora, svarta hip pad av maskinen.
  4

  Luta buken mot höften pad.
  5

  Ta stationära styret av NordicTrack maskin för balans. Styret är framför hip pad.
  6

  Börja långsamt glida fötterna fram och tillbaka med skidorna. Du kan göra det här i ett par minuter tills du är bekväm med glidande rörelse benen.
  7

  Flytta händerna från stationära styret de kablade handtagen. Du kan göra detta samtidigt röra benen.
  8

  börja röra armarna fram och tillbaka med hjälp av kablade handtagen. Din armrörelse bör samordnas med din benrörelser. Till exempel, som din högra arm går framåt, bör din högra fot att glida bakåt, och vice versa.
  9

  Snabba upp din skidåkning som du blir bekväm med att samordna din arm och benrörelser. Det finns ingen knapp för att påskynda skidåkning, helt enkelt börja röra dina armar och ben snabbare
  10

  Öka ditt motstånd nivå om du känner behovet.. Du kan öka motståndet mot benen och armarna. För att göra detta, första steget av maskinen. Lyft motståndet klämman på den huvudsakliga polen att öka ben motstånd. Sänk klämman för att minska motståndet. Öka arm motstånd genom att vrida ratten nära kablade handtagen till höger. Vrid ratten åt vänster för att minska motståndet.
  11

  Titta på konsolen för att kontrollera hur lång tid du har varit skidåkning, tillsammans med antalet kalorier du har bränt, avstånd, hur snabbt du ska, och din puls.
  12

  sluta flytta dina ben och armar när du vill avsluta din träning. Stäng av konsolen för att spara batteri.