| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Stansning Tips Bag Training

  En boxningssäck är en väska utformad för att upprepade gånger stansas. Stansning påsar används ofta av boxarna, men de kan också användas som ett verktyg för att bygga styrka och få en kardiovaskulär träning. Slagsäckar kan komma i olika former och storlekar, men tunga väskor - stora, cylindriska påsar som kan väger 70 pounds eller mer - är en av de vanligaste typerna. Säkerhet

  Säkerhet är en av de viktigaste aspekterna av träning med boxningssäck. Även väskor är tillverkade av flexibla material som dämpar stötar, kan hitta en påse med hög kraft resultera i skador. Till exempel kan ett stöds handleden spänne under kraften av en stans, eller knogar kan utveckla skrubbsår genom att skapa en grov väska. Knäna ska alltid täckas vid stansning en påse. Handled och wraps handen eller atletisk tejp ska appliceras på händerna för att minska risken för skador. Efter tillämpning wraps eller tejp, bör du använda handskar som är lämpliga för den typ av väska du använder. För tunga väskor kan 10 ounce handskar vara tillräckligt om du inte har hög slagstyrka, men starkare idrottare kanske vill bära vanliga 16 uns handskar för extra stoppning.
  Warm Up

  Du bör värma upp kroppen innan du använder en boxningssäck med full kraft. Att gå rakt in power stämplingar kan öka risken för skador. Att värma upp, springa, cykla, hoppa rep eller shadowbox i några minuter. Tänk också på att sträcka ut dina armar, axlar och handleder. När du använder påsen, börja med flera minuter av ljus stansning före slå säcken med full kraft.
  Ta pauser

  boxningssäckar är inte tänkt att användas för timmar på slutet som en ren konditionsträning. Ju mer trött du får när du använder en väska, desto mer ditt formulär kommer att bryta ner. Bad stansning form, såsom att kasta en stans med en böjd handled, kan resultera i skador, särskilt om du är stans så hårt du kan. Alltid fokusera på att bibehålla rätt form och inte offra formulär för makten. Boxers och andra idrottare bekämpa slåss vanligtvis i omgångar som varar två till 10 minuter. Boxningssäck utbildning bör spegla den runda system för att ge kroppen och musklerna en chans att återhämta sig. Till exempel, om du ville träna en halvtimme, kan du göra åtta tre-minuters ronder med en minuts vila mellan varje omgång.