| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Advanced Kettlebell pass

  Kettlebells utvecklades i Ryssland under 1700-talet. En kettlebell är en järn kanon-formade objekt med ett handtag. Kettlebell träning utnyttja kraftfulla och starka rörelser som ökar muskelstyrka och uthållighet i kombination med konditionsträning i ett träningspass. På grund av en kettlebell masscentrum, ger detta järn boll en person att utföra en svängrörelse som utnyttjar djupa skikt muskler för att öka muskulär balans och flexibilitet. Avancerad träning bör utföras av erfarna kettlebell användare eftersom sådan träning införliva högintensiva rörelser med minimal återhämtningstid. Dubbel-Bell Swing Arms

  Dubbel-bell swing vapen kräver två kettlebells att effektivt slutföra övningen. Denna övning ökar muskelstyrka och uthållighet i benet och sätesmusklerna. För att utföra övningen, stå med fötterna axelbrett isär med kettlebells mellan fötterna. Från denna position, hänga på höften i en knäböj. Nästa, ta tag i kettlebells i varje hand och tryck bäckenet framåt till ett vertikalt stående position medan svänga armarna till axelhöjd. Upprepa rörelsen med makt och kraft.
  Åttor

  åttor, som kräver en kettlebell, är en effektiv övning för att stärka kärnan muskler, koordination och balans. För att starta, stå med fötterna höft-avstånd och håll kettlebell med båda händerna. Sedan sänka din kropp till en squat position och placera vikten mellan benen. Nästa, ta tag i kettlebell med vänster hand bakom din vänstra ben för att ringa klockan runt till framsidan av kroppen. Fortsätt genom att placera kettlebell mellan benen igen med vänster hand och sedan bakom höger ben. Slutligen, ta tag i kettlebell med din högra hand. Fortsätt denna åttaformade rörelse mellan benen med hjälp av din kärna muskler och inte fart. Vikten kommer att utbyta från hand till hand i denna rörelse.
  Kettlebell Push-Ups

  Kettlebell armhävningar kräver två kettlebells och mål kärnan, bröst och triceps muskler. Denna övning använder en långsammare rörelse för att undvika skador och öka muskelstyrkan. För att utföra övningen, ta tag i handtagen på kettlebells och steg benen tillbaka till en planka position. Underhålla fasta handleder och en stabiliserad bål, placera kettlebells i linje med dina axlar. Nästa, andas in och sänk kroppen mot golvet med bröstet i linje med dina händer. Sedan andas ut och tryck långsamt överkroppen uppåt till en planka position. Fortsätt denna rörelse.
  Utbildningsplan

  att framgångsrikt avsluta ett avancerat träningspass, fylla i dessa tre övningar i en krets två gånger per vecka. För en fyra-veckors träning, fyll två kretsar av varje övning på 15 till 20 repetitioner med 20 till 30 sekunder återhämtningstid mellan varje. För att öka intensiteten varje vecka, lägga till ytterligare en krets med samma mängd upprepningar och återhämtningstid. Genom vecka fyra, komplett fem kretsar, vilket motsvarar en 20-minuters träningspass.