| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur sätter jag en NordicTrack Incline?

  Gång och löpning är bra övningar för kropp och själ. Ibland är det inte möjligt eller önskvärt att gå ut för att träna, och NordicTrack lutar ge motstånd utbildning för din träning samtidigt som du bor i ditt hem. Så när du har fått din nordictrack Incline, behöver du bara montera den och du kommer att vara på väg att använda maskinen. Saker du behöver
  Insexnyckel
  Visa fler instruktioner
  1

  Tilt basen av lutningen på dess vänstra sida.
  2

  Skruva en spacer bas fot och en bas fot i vardera av de fyra hål som finns i basens hörnen på undersidan av basen. Skruva inte in fötterna i för hårt.
  3

  Placera Upright baren vinkelrätt mot toppen av rampen basen. De nedersta inlägg av upprätt bar bör placeras nära buntband på sidan av rampen basen.
  4

  Anslut trådband placerad i den högra basen av stolpen till slutet av upprätt tråd placerad på höger sida av basen och dra tråden tien från hålet på toppen av den upprätta tills den upprättstående tråden träs genom upprätta stolpen.
  5

  Fäst upprätta stolpen till basen med insexnyckel för att fästa två brickor och muttrar på vardera sidan om en stolpe baren.
  6

  Tilt lutningen rätt sida upp så att basen är platt på golvet.

  7

  Anslut ett hjul på varje sida av basen genom att skjuta ett hjul till vänster och höger bas järnväg och säkra det med en bult och mutter genom centrum av hjulet.
  8 < p> Anslut den vänstra ledstången till den främre ribban oket genom att fästa det vänstra pulsen tråden ligger i den vänstra ledstången till tråden tien placerad i den främre ribban oket och dra i vajern slips från hålet i centrum av oket tills den vänstra puls tråd sträcker sig från hålet i mitten av oket.
  9

  Skruv vänster ledstången till oket med två bultar. Dra inte åt skruvarna.
  10

  Anslut den högra räcket till oket genom att fästa den rätta pulsen tråd till tråd slips och dra rätt pulsen tråden tills den sträcker sig från hålet i mitten av oket.
  11

  Skruva rätt ledstången till oket med två bultar. Dra inte åt skruvarna.
  12

  Thread upprätt tråd genom oket spacer och oket.
  13

  Skjut de två handledare covers på de bästa ändar vänster och höger ledstänger.
  14

  Anslut nedre räcken till upprätt bar genom att skjuta den nedre ledstången på räcket fästet sitter på stolpen och säkra dem tillsammans med två skruvar och brickor genom de två hålen som finns på fästet och botten ledstång.
  15

  Anslut oket och oket spacer till den horisontella delen av den upprätta stolpen med två brickor och muttrar genom centrum två hålen på upprätt, oket och oket spacer.
  16

  knyta upp buntband från upprätt tråd och trådarna puls sträcker sig från hålet i mitten av oket.
  17

  Dra åt bultarna i ledstången, oket och ok spacer.
  18

  Skjut ledstången täcker hela vägen ner över bultarna tills de rör upprätt baren.
  19

  Anslut tillbehöret fack på oket genom halvvägs sätta alla fyra flikarna på undersidan av av facket i oket innan fullt sätter dem alla.
  20

  Slide och knäpp ihop motsvarande konsolen kablarna till upprätt tråd, vänster och höger puls ledningar och jordledningen. Var och en av konsolen trådarna är märkt. Om de inte lätt snäpper på plats, rotera en av trådarna och försök ansluta igen. De kommer lätt snäpper på plats när den är ansluten ordentligt. Om dessa trådar inte är korrekt ansluten, riskerar du skador på konsolen när du slår på strömmen.
  21

  Anslut konsolen till plattan på oket genom att de anslutna kablarna i konsolen och skruva konsolen på plats genom de två hålen som finns i mitten av konsolen. Börja varje skruv före efterbehandling säkra alla skruvar.
  22

  Skruv konsolen locket på toppen av den upprättstående bakom konsolen i de två hålen på toppen av styrpanel.

  23

  Granska varje del för att se till att de sitter fast ordentligt innan du använder din lutning tränare.