| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur monterar jag en skarpare bild Hopfällbar Elliptical Strider?

  The Sharper Image Hopfällbar Elliptical Strider är bekvämt för dem som bor i små lägenheter eller bostäder. Dess infällbara funktionen kan du spara det under din säng eller i en garderob när den inte används. När du använder den elliptiska maskinen, dess rörliga styret kan du koordinera dina ben och armar för en full body workout, vilket kommer att öka resultatet av din träning. Saker du behöver
  insexnyckel
  skiftnyckel Sida 2 AAA-batterier
  Visa fler instruktioner
  1

  Fäst stationära stabilisatorn med två skruvar, med insexnyckel, vid den främre änden av basramen i mitten i hålen på stabilisatorn.
  2

  Anslut basramen till huvudramen. Bolt dem genom de yttre mest sidohålen på huvudramen anslutning fäste och de innersta hålen på underredet med insexnyckeln. Skjut låspinnen genom det inre mest hålet på huvudramen och den yttersta hålet på underredet, vilket låser basen och huvudramen tillsammans. Addera 3

  Anslut stabilisatorn med hjulet lock till huvudramen på den andra sidan av basramen genom åtdragning två bulten mitt hål av stabilisatorn.
  4

  Sätt dit vänster pedalarmarna. Bolt den främre pedalarmen till vänster framben, placera den vänstra pedalarmen i den främre pedalarmen och bultning vänster pedal arm och den främre pedalarmen på den vänstra bakre benet.
  5

  Montera höger pedal armarna genom att skruva den främre pedalen armen till höger framben, placera höger pedal arm i den främre pedalen armen och bultning rätt pedal arm och den främre pedalen armen på höger bakben.
  6 < p> Trä handpuls tråden ligger på vänster sida av styret genom öppningen på sidan av den vänstra främre pedalen ben. Låt tråden handpuls vid öppnandet av den vänstra främre pedalen ben.
  7

  Bolt vänstra handtaget till vänster pedal benet med en insexnyckel.
  8

  Trä handpuls tråden på höger styre genom öppningen på sidan av den högra främre pedalen ben. Låt tråden handpuls vid öppnandet av den högra pedalen benet.
  9

  Bolt rätt handtaget till höger pedal ben med insexnyckeln.
  10

  Anslut bukdynan till dynan inlägg med bultar och skiftnyckeln genom de övre hålen i dynan stolpen.
  11

  Sätt i två AAA-batterier i batterifacket höljet på baksidan av den elektriska mätaren.
  12

  Anslut den elektriska mätaren genom att koppla sensorn tråden ligger överst i huvudramen till kabeln vid basen av den elektriska mätaren och koppla de två kablarna handsensorer utskjutande från vänster och höger pedal vapen till botten av den elektriska mätaren.
  13

  Skjut mätaren på plats på huvudramen genom att använda konsolen fäst vid karmen.
  14

  Store säkerhetstappen i hålet vid den övre delen av mittstolpen.