| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Monteringsanvisningar för Golds Gym GS 2700 Glide

  Den Golds Gym GS 2700 Effekt Glide är ett allt-i-ett hem gym. Power Glide är en mångsidig maskin, så att användaren kan utföra en mängd olika övningar som riktar alla stora muskelgrupper. Medan Power Glide otaliga komponenter hjälper dig att få en komplett workout, det gör även montering av hem gym mer av en utmaning. Saker du behöver
  Två skiftnycklar
  Gummiklubba
  Standard skruvmejsel
  stjärnskruvmejsel
  Golds Gym GS 2700 Effekt Glide användarmanual
  Visa fler instruktioner

  1

  Rensa området där du tänker installera GS 2700. När stationen är färdigmonterad, kommer maskinen att vara ganska tung så det är bäst att montera den på det område som du planerar att använda den.
  2

  Packa alla monteringsdelar. Kontrollera de delar du med delar listan på sidan 33 i bruksanvisningen för att du har alla nödvändiga delar. Addera 3

  Montera ramen i steg ett till nio i användarens manual. Dessa monteringssteg omfatta att bygga basen av maskinen, vilket inkluderar fästa stabilisator, upprätt och ram till basen pjäs. Under dessa steg, kommer du monterar även vikten guider och utrusta vikterna. Vid slutet av dessa steg bör din ram monteras, komplett med övre ramdel och hölje täcker.
  4

  Montera armen bilagor med hjälp av steg 10 till 18. Dessa steg innebär montering och fastsättning av fjärilen ramen och de två pressar armen. Dessa är de första rörliga komponenterna i aggregatet så det är viktigt att fetta de positioner som anges i monteringsanvisningen. Underlåtenhet att korrekt smörja områden kan leda till skador på utrustningen eller hålla den från att fungera korrekt.
  5

  Följ montering steg 19-40 för att ansluta kabeln och remskiva system av GS 2700. Maskinen har tre separata kabelsystem med totalt 18 olika trissor. Korrekt smörjning och montering av kabelsystem är avgörande för funktion och säkerhet av maskinen. För ett detaljerat schema av kabelsystem, gå till sidan 28 i användarhandboken. Utan bifogade vikt, kontrollera kabeln systemet är korrekt installerat genom att dra på varje kabel några gånger. Kablarna ska löpa smidigt över varje trissa.
  6

  Montera stolen med hjälp av steg 41 till 47 i instruktionsboken. Dessa steg innebär att fästa elektroderna på varje fjäril arm, ryggstöd och sits i ramen, den bensträck stoppning och curl pad. När alla bitar är korrekt monterad, kontrollera alla bilagor på maskinen och se till att varje bit är helt åtdragen.