| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Bury din studsmatta i Ground

  begrava en studsmatta kan ytan vara jäms med marken. Detta gör studsmattan mer tillgängligt för mindre barn, och förhindrar skador som orsakas av barn som faller utanför. Beroende på storleken på studsmattan, kan Gemensamma trädgård redskap användas för att gräva hålet, samt att skapa en mjuk yta runt studsmattan ifall barnen landa på den. Om din studsmatta är en stor en, då det kan kräva en större insats, även om processen är något mer komplicerat. Saker du behöver
  Spade
  grävmaskin (tillval)
  Visa fler instruktioner
  1

  Mät din studsmatta, och hitta djupet och bredden på hålet du kommer att behöva gräva. Det är bäst att lägga till två fötter till bredden för att möjliggöra inpassning av trampolin i hålet, även om djupet bör vara densamma som den hos trampolin. Om du gräver hålet för djupt, då blir det en farlig "läpp" av jorden runt sidorna av studsmattan.
  2

  Rita ut hålet med trädgården tejp. Stake ut det område du kommer att behöva gräva, eftersom det är viktigt att hålet du har grävt är samma form som trampolin. Var noga med att lämna två meter extra på bredden för att möjliggöra enkel montering. Din hålet bör vara i ett område med gräs från stubbar, väggar eller något som kommer att orsaka skada. Dessutom, om din jord har problem med dränering, placera den på högre mark för att undvika hål fylls med vatten.
  3

  Gräv hålet, antingen för hand eller med grävskopa. Se till att det finns en liten avsmalning i sidorna av hålet så att den är mindre sårbar för kollapsa. Avsmalningen bör vara i väggen av hålet, vilket gör den del marknivå av hålet bredare än basen. Detta kommer att hindra väggarna från att kollapsa, och kommer att främja tillväxten av växter för att binda jorden tillsammans. Rädda jorden ni har grävts, eftersom en del av detta kommer att behövas för att fylla i tomrummet efter montering av studsmattan.
  4

  Placera studsmattan i hålet. Om den är för stor, då du kommer att behöva förlänga sidorna av hålet. Oroa dig inte om hålet är något för stor, eftersom du kan alltid lägga en del av jorden igen när studsmattan är i, lägga en del av marken runt kanten för att se till att det inte finns något mellanrum mellan marken och trampolin.
  5

  Plantera gräsfrö eller lägga turf runt studsmattan om du inte har gräs där redan. En mjuk yta är absolut nödvändigt för att hindra barn från att skada sig själva när de studsar. Det kan vara bäst att vänta för gräsfrö att ta innan du låter barnen att springa runt på det, eftersom det kommer att hämma tillväxten.
  6

  Torka bort smutsen från studsmattan, och vara säker på att det är allt korrekt monterade. Kontrollera att den inte glider runt inuti hålet, och som är mjuk marken runt utsidan av trampolin. Nu är det klart för användning.