| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder en Neck Machine

  Med så mycket uppmärksamhet arm, ben, bröst och magövningar, är det lätt att glömma bort vikten av att stärka nackmusklerna. Att hålla dessa muskler passformen förbättrar din hållning, minskar risken för nackskador på grund av vrickning, och stärker halsryggen. Därför är fyrvägs hals som är konstruerade för att arbeta de tre viktigaste muskelgrupper i halsen: de flexors, de laterala flexors och extensors.Remember som du bör utföra dessa hals övningar med långsamma, kontrollerade rörelser. Abrupt runkar av nackmusklerna när du använder maskinen kan leda till muskelskador vrickning. Saker du behöver
  4-vägs hals maskin
  Motion kläder
  Visa fler instruktioner
  Flexor muskelträning
  1

  Sitt på sätet, ansikte vadderad bar armatur av maskinen och tryck på din panna mot ankaret stoppning.
  2

  Håll i styret belägna på sidorna. Använd dina nackmuskler, tryck på baren ankaret framåt tills hakan vidrör bröstet. Luta dig inte framåt eller på annat sätt engagera resten av överkroppen samtidigt som du trycker framåt. Du ska bara flytta ditt huvud och din hals muskler.
  3

  Upprepa denna rörelse 10 gånger för att slutföra en uppsättning. Beroende på styrkan i dina nackmuskler, bör du sträva efter att slutföra ett andra och tredje uppsättningen av övningar flexor muskel, pausa kort mellan varje set att återhämta styrka.
  Lateral Flexor Övning

  4

  Sitt på sätet, ansikte antingen mot eller bort från maskinens ram och tryck på sidan av huvudet mot ankaret stoppning. Ankaret stoppning bör placeras strax ovanför örat.
  5

  Håll i styret och luta huvudet åt sidan och in mot din axel. Du bör flytta armaturen med huvudet och hals muskler, hålla resten av din överkropp så stilla som möjligt.
  6

  Upprepa denna rörelse 10 gånger för att slutföra en uppsättning, och förvandla din sittande kropp i motsatt riktning för att upprepa processen för 10 repetitioner med ankaret pressas mot den andra sidan av huvudet. Beroende på din nivå av halsen muskel kondition, försök att slutföra ett andra och tredje set med 10 repetitioner för båda sidorna av halsen. Addera Extensor Övning
  7

  Sitt på sätet med det vadderade ankaret pressas mot den övre baksidan av huvudet. Stoppningen bör inte placeras nära nacken på nacken. Håll i styret ordentligt och tryck på ankaret bakåt genom att luta huvudet bakåt
  8

  . Denna rörelse bör begränsas till ditt huvud och nacke, använd inte överkroppen att luta sig in i rörelsen
  9

  Upprepa denna rörelse 10 gånger för att slutföra en uppsättning.. Om du inte känner dig alltför stor belastning på denna punkt, försöka fullborda en andra och tredje set med 10 repetitioner, med korta pauser mellan seten för att återhämta styrka.