| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder en Bally Motion Ball

  Den Bally Motion Ball är en färgglad, uppblåsbar träningsboll producerad av Bally Total Fitness. Den är lämplig för en mängd olika övningar. Innan du använder Bally Motion Ball, måste det vara ordentligt pumpade. Efter inflation, kan du använda bollen i en full body workout. Det är inte uppenbart hur man ställer in eller använder Bally Total Ball Fitness Motion. Om du har problem med någon del, konsultera anvisningarna i den här artikeln. Saker du behöver
  Bally Total Fitness Motion Ball
  Visa fler instruktioner
  Setup
  1

  Sätt i Bally Total Fitness Motion Ball Pump i Bally Motion Ball.
  2

  Börja blåsa upp Bally Motion Ball tills du känner att det är fast nog att hålla din vikt. Du kan inte blåsa upp Bally Motion Ball till en storlek på över 22 inches. Addera 3

  Koppla upp hålet på Bally Motion Ball med plastpropp som medföljde Bally Motion Ball. Addera Exercises
  4

  Utför en torso curl genom att sitta upprätt på Bally Motion Ball med armarna i kors och händerna på motsatta axlar. Låt din kropp falla tillbaka i bollen så att din överkropp är parallellt med golvet. Från denna position, utföra sit-ups genom att böja midjan till där din överkropp lyfts från bollen. Återgå till utgångsläget och upprepa.
  5

  Utför en hamstring curl genom att ligga med ryggen på golvet och underbenen på Bally Motion Ball. Räta dina höfter och ben, och sträcker armarna utåt från din torso. Från denna position, dra dina underben in mot din botten genom att böja knäna. Du bör låta fötterna rulla upp på bollen när de utför denna övning. Återgå till utgångsläget och upprepa.
  6

  Utför en back förlängning genom att ligga mage-först på Bally Motion Ball. Placera dina fötter så att de är platt mot en vägg, och höja armarna över huvudet. Från denna position, höja din torso bort bollen så att den är nästan vinkelrätt mot golvet. Återgå till utgångsläget och upprepa.
  7

  Utför ett ben upp genom att ligga med ryggen på Bally Motion Ball och ben rakt ut, med fötter vidrör marken. Den Bally Motion Ball bör vara upp mot något stabilt så att den inte rör sig när du är i detta läge. Från denna position, böj knäna och höja höfterna så att knäna nästan röra bröstet. Återgå till utgångsläget och upprepa.