| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Så här ändrar en studsmatta för mer lyft

  Trampolin gymnaster förbättra sin lyft genom att köra "sängen" (bouncy mitten av studsmattan) ner, hålla benen raka, förändrar deras överkroppen vinkel, låter armarna svänga upp och underhålla både en god hållning och en optimal kropp spänning som de trycker uppåt. Däremot kan studsmattan själv också modifieras för att öka hiss. Längre, rektangulära studsmattor med långa sängar är bättre för att ge mer lyft än kortare, fyrkant-bädds studsmattor. Också fler fjädrar inuti studsmattan innebära en högre prestanda. Enligt gym Tech, kan högsta kvalitet, konkurrens-standard studsmattor ha upp till 126 fjädrar. Saker du behöver
  Skruvmejsel
  Narrow studsmatta band
  8,5-tums fjädrar
  2-string Bed & Trampolin mark-ankare kit
  Mallet
  Skyddande knä och armbågsskydd

  Visa fler instruktioner
  1

  bort remsan av vinylbelagd stoppning som täcker kanterna på studsmattan och anslutningarna mellan banden och fälgen. Skruva loss den gamla, breda band med hjälp av en skruvmejsel. Sätt skruvarna åt sidan för att användas med de nya, smalare band. Installera smalare band i "sängen", den del av studsmattan du studsa på, eftersom smalare band skapar mer bounce och hiss.
  2

  Ta bort gamla, slitna eller rostiga fjädrar från under sängen. Installera nya, 8,5-tums fjädrar. Enligt Eurocosm, professionell, inomhus, konkurrens studsmattor har 9,5-tums fjädrar. Orsaken till skillnaden i prestanda är att fjädrarna i en rektangulär studsmatta arbete i en annan takt till varandra och därmed ge en snabbare respons och en mer kraftfull hiss. Installera det högsta antalet fjädrar möjligt för storleken på din studsmatta, eller köpa en större studsmatta. Studsmattor med 100 eller fler fjädrar anses mer kraftfull, flexibel och lyhörd - vilket innebär att de har en bättre hiss
  3

  Byt svart polymesh, dålig lyft sängar med förbättrad-lift 2. -string sängar. 2-string sängar är tillverkade av nylon, vilket ger utmärkt luftflöde genom hela studsmattan struktur och ger bättre lyft och mer bounce.
  4

  Lägg en studsmatta mark-ankare kit till din standard studsmatta. Installera den enligt instruktionerna som följer med satsen. Använd en hammare för att slå i "stakes." Stakes är som camping pinnar: metallstänger som trycker ner i marken. Förankring studsmattan ner minskar den energi som förloras i skakningar och flytta det som du studsar och omvandlar den energi du lägger in direkt i hissen.
  5

  Byt en rund studsmatta med en oval eller rektangulär version. Runda studsmattor har betydligt mindre hiss, kraft, prestanda och svarstider jämfört med rektangulära studsmattor, eller ens ovala design.