| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Instruktioner för weslo Cadence LS8

  Cirka 250.000 dödsfall inträffar i USA på grund av en stillasittande livsstil och brist på regelbunden motion, enligt American Heart Association. Tillsammans med att sluta röka och äta sundare, motion är ett av de viktigaste sätten att förhindra kroniska sjukdomar, öka kardiovaskulär hälsa och minskad dödlighet risk. American Heart Association rekommenderar 30 minuter om dagen av kontinuerlig aktivitet som rask promenad för att förbättra den fysiska konditionen, på en maskin som weslo Cadence LS8. Detta löpband är en tidigare version av den nuvarande Cadence serien. Den har en LCD-display, variabel hastighet, pulsmätare, och hopfällbar ram för att spara utrymme när den inte används. Instruktioner
  1

  Köp en 15-amp överspänningsskydd på nätet eller på någon järnaffär. Kontrollera att sladden är 14-gauge och 5 meter lång eller mindre.
  2

  Anslut nätsladden till överspänningsskydd och fronter änden av överspänningsskydd i ett jordat eluttag. Detta bidrar till att minska risken för elektriska stötar och stötar.
  3

  Sätt navigationsknappen i spåret direkt under "On /Off"-omkopplaren och tryck på "Reset"-knappen under skärmen visas på weslo Cadence LS8. Som en säkerhetsåtgärd, fästa klämman på den andra änden av kontroll nyckeln till ett plagg du bär.
  4

  Skjut LS8 hastighet kontroll hela vägen till vänster till "Reset "läget, med fötterna på sidan rälsen. Flytta långsamt åt höger för att starta löpbandet, detta kommer automatiskt att slå på konsolen. Steg försiktigt på bandet och börjar gå.
  5

  Tryck på "Mode"-knappen, bredvid "Reset"-knappen för att visa hastighet, tid, distans, kalorier och fett brända kalorier. Rör inte på "Mode"-knappen om du vill att konsolen automatiskt vill växla genom träningen informationen. Det kommer att visa varje läge i fem sekunder.
  6

  Skjut hastighetskontroll på weslo Cadence LS8 till höger för olika workout hastigheter. Börja med "Warm-Up" och fortsätta med denna hastighet i minst fem minuter, sedan fortsätta att "Fat Burn", "Aerobic" eller "Performance".
  7

  Ta pulsen i slutet av din träning med Cadence LS8 tumme sensor. Stå på sidan rälsen och tryck ner ordentligt med tummen på sensorn, sedan lyfta något och håll i 15 sekunder tills de hjärtformade blinkar och din puls visas. Kliv av maskinen när du är klar. Löpbandet stängs av automatiskt efter sex minuter.