| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • True 850 ZTX Löpband Specifikationer

  Den sanna 850ZTX är ett löpband linje tillverkad av True Fitness, en storskalig bostäder och kommersiella fitnessutrustning tillverkare. Den ZTX är en akronym för Z-serien Sant förträfflighet. De 850ZTX var en högpresterande löpband vid tidpunkten för övergång, med en hög slut walking yta och en mängd olika nivåer intensitetsintervall för en personlig träning upplevelse. Modell Skillnader

  Sant 850ZTX finns i tre grundmodeller: 850ZTX, 850ZTX-P och 850ZTX-HRC. Den 850ZTX är basmodellen. Den 850ZTX-P innehåller ytterligare utrustning för pulsmätning och anpassningsbara alternativ programmering för träning. Den 850ZTX-HRC förbättrar upp på 850ZTX-P: s ytterligare funktioner genom att inkludera ett hjärta systemet hastighetskontroll som ökar eller minskar svårigheten baserad på mätningar hjärtfrekvens.
  Physical Specifications
  < p> Den 850ZTX är 74 inches lång, 33 inches bred och 56 inches djupt. Vid tidpunkten för produktionen, var den 23-tums med 63-tums walking yta den största i löpband industrin. Beroende på modell, väger löpbandet ca 500 kg. Vikten kommer främst från stålram. Löpbandet kan innehålla upp till 500 kg. av vikt, vilket ger en maximal totalvikt på 1000 kg. med full kapacitet.
  Prestandaspecifikationer

  gångytan drivs av en 6,0 hästkrafter servomotor. Motorn är borstlösa och kontinuerlig skyldighet, som ger tillräcklig prestanda från början till slut. Den likströmsmotor kan röra gångytan i hastigheter upp till 15 mph. Den gångavstånd yta kan också lutning upp till 15 procent för att erbjuda extra motstånd till dina övningar.
  Nyckel featuers

  850ZTX styrs med hjälp av en touch pad sensor kontroll med många knappar för styrning av hastighet, lutning och ställa ytterligare program. Grundmodellen omfattar fyra träningsprogram med nio svårighetsgrader för varje. Högre modeller har fler program som fungerar tillsammans med pulsmätaren. Om löpbandet inte används under en längre tid, kommer maskinen att stängas av automatiskt för att spara ström. I motsats till löpband med fluid-baserade eller pumpbaserat smörjsystem, innehåller 850ZTX ett vax pinne, vilket ger kontinuerlig smörjning och minimerar ersättare.