| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Elliptical Skidåkning pass

  En elliptisk tränare är en bit av stationär utrustning som härmar rörelser går eller springer, men utan effekt, vilket kan vara lättare på lederna. Elliptical skidåkning träning kan främja fettförbränning och konditionsträning. Dessutom framlänges och baklänges rörelser av sådana träning rikta olika muskler i benen. Intervaller

  Intervallträning under varje träningspass kan hjälpa till att öka fettförbränning och metabolism, enligt avdelningen för Human Health och Nutritional Sciences vid University of Guelph. Intervallträning är måttlig intensitet träning blandat med sprint-intervallträning. Ställ dig på pedalerna på den elliptiska maskinen och börja röra på benen i en skid-typ rörelse. Börja med en långsam, uppvärmning hastighet i fem minuter. Du kan välja hur många minuter du vill ha i varje intervall krets; nybörjare bör börja med två minuter vardera. Efter din uppvärmning, fortsätter i två minuter vid en måttlig intensitet hastighet. Detta beror på din kardiovaskulär uthållighet och kommer att variera från person till person. Efter två minuter, skynda till ett sprint-intervall fart, sätta all din kraft på att gå så fort du kan. Som fullbordar en krets. Fortsätt detta mönster i 30 minuter, eller längre om du vill.
  Resistance

  flesta elliptiska maskiner är utrustade med förmågan att ändra motståndet, vilket kan lägga sort din träning. Ändra motståndet gör det lättare eller svårare att trampa fötterna. Börja med en uppvärmning i fem minuter vid en resistans som är lätt för dig. Öka motståndet mot en svårare nivå, till exempel en en skala från 1 till 10, ta motståndet upp till 6 eller 7 i två minuter. Varannan minut, öka motståndet med ett. Fortsätt att öka motståndet tills det är omöjligt för dig att fortsätta på cirka 100 steg per minut. Mest Ellipstränare visar dig hur många steg per minut du gör. Avsluta med minst en-fem minuters nedvarvning session för att sakta ner din puls.
  Incline

  annat sätt att blanda upp din elliptisk skidåkning träning är att lägga lutning. Mest Ellipsentrainer maskiner har lutning alternativ. Lägga lutning på dina rörelser kan öka det arbete som krävs från dina ben och skinkor, hjälper till att strama de delar av kroppen över tiden. Börja med en uppvärmning i fem minuter. Efter uppvärmning, öka lutningen långsamt. Bo på detta lutning i två minuter, därefter var två minuter efter det att ökningen en siffra. Så om du börjar på en lutning på 3, till exempel, ökar till 4 efter två minuter. Fortsätt att öka lutningen varannan minut, tills du inte kan hålla din steglängd på ca 100 per minut. Avsluta med en kort nedvarvning tillbaka pulsen till normal.
  Omvänd

  annat sätt att krydda din elliptisk träning är att gå baklänges. Att gå i omvänd toner och former olika benmuskler än att gå framåt. Börja i rörelse framåt vid en varm-up tempo. Efter fem minuter, startar en omvänd skidåkning rörelse, vilket gör den elliptiska pedalerna går baklänges. Detta kan kännas konstigt i början eftersom det fungerar olika muskler. Fortsätt i omvänd i en stadig takt som måttligt är utmanande för dig under hela träningen, eller så kan du blanda upp det genom att växla mellan framåt och bakåt. Addera