| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Bongo Board Tips

  The Bongo Board är en personlig träning anordning utvecklats speciellt för surfare och skidåkare för att hjälpa till att utveckla och upprätthålla sin balans under lågsäsong. Den Bongo styrelsen bidrar till att utveckla hela kroppen samordning som krävs för utmärkt balans, samt att stärka de centrala muskler områden. Designad för grundläggande och avancerade tricks, låter Bongo Board du att ha kul medan du tränar och utvecklar dina förmågor. Säkerhet

  skyddsutrustning ska alltid användas när du använder ett Bongo styrelse, oavsett din nivå. Detta inkluderar knä, armbåge och vakter handled samt en hjälm. Speciellt när du först börjar ute på Bongo styrelsen eller försöker nya och svåra tricks, rekommenderas det att du har en andra person som kan fungera som en spotter som hjälper dig att inte falla. Om en spotter är inte tillgänglig, kan en ledstång eller vägg skall användas. Använd din Bongo styrelsen vadderade ytor eller ens matta är ett annat sätt att hjälpa till att minimera risken för skador.
  Stance

  När du använder Bongo Board, är det viktigt att hålla fötterna på ungefär axelbrett och böjda knän. Denna hållning tillåter maximal balans och den mest kompletta body workout. Undvik att titta ner på dina fötter eller marken, istället fokusera rakt fram. Håll avslappnad och se till att du inte håller andan, istället andas regelbundet.
  Honing dina kunskaper

  Tänk på att Bongo styrelsen är en utmaning enheten att använda, så att inte frustrerad om du inte fånga den direkt. Ta dig tid att utveckla dina färdigheter på Bongo styrelsen och försök inte avancerade rörelser tills du har blivit skickliga på att de grundläggande användningar av Bongo styrelsen. När du har blivit skickliga på grundläggande balansering på Bongo styrelsen, kan du ta bort lagring band som gör att rullen att röra sig fritt, vilket ger dig ett helt nytt område för balansen att utvecklas.
  Know Your Gränser
  p Om du har några hygienkrav, tala med din läkare innan du påbörjar en Bongo regim Board utbildning. När du använder Bongo styrelsen, se till att ta pauser när behov och inte överanstränger dig. Skador inträffar ofta när människor är trötta eller inte fokusera på sin verksamhet. Du bör också känna några nya värk eller smärta, sluta använda din Bongo styrelsen omedelbart.