| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Skillnaden mellan ProForm XP550E & XP550S

  Proform XP550E och XP550S delar fler likheter än skillnader. ProForm producerade båda modellerna omkring 2005, men inte längre gör någon modell. De utseende, design och grundläggande komponenter är samma på båda maskinerna. Den största skillnaden mellan E-och S är i valet av inbyggda träningsprogram. Design

  XP550E och XP550S ser likadana ner till knapparna på konsolen. Dessa är hopfällbara löpband, däcket lyfter så att du kan förvara maskinen i ett vertikalt läge. Den XP550E och XP550S har en 2,75-THP Mach Motor som kan stödja hastigheter upp till 10 mph i 0,1-mph steg. Makten rampen lutar upp till 10 procent. Båda maskinerna kan stödja användare upp till 300 pounds.
  Funktioner

  kör område på XP550E och XP550S är 55 inches lång och 18 inches bred. Båda maskinerna har ProForm s underhållsfri bältet som inte kräver någon smörjning. Pulsmätning på ledstängerna kan du kontrollera din puls när du tränar. Konsolen har en inbyggd fläkt som hjälper till att hålla dig sval. LCD-skärmen ger information om träningstid, hastighet, lutning, ungefärliga brända kalorier, puls och distans.
  IFit Technology

  XP550E och XP550S funktionen iFit interaktiv teknik. Anslut ditt löpband till stereon eller datorn med den medföljande ljudkabeln. Hämta pass från iFit.com hemsida eller beställa iFit workout CDs separat. Spela träning och en virtuell personliga guider tränare dig genom din session medan iFit programmet automatiskt kontrollerar hastighet och lutning för dig. Varje träningspass innehåller bakgrundsmusik för ökad motivation och intensitet.
  Program

  ProForm XP550E och XP550S varje erbjudande sex inbyggda träningsprogram. Fyra av programmen är gratis träning. Den XP550E delar varje träningspass i 20, 30 eller 50 på en minut segment, och XP550S delar varje träningspass i 30 eller 50 på en minut segment. Löpbandet justerar lutning och hastighetsinställningar för dig. Den XP550E erbjuder två hjärtfrekvens kontrollprogram om maskinen justerar intensiteten för att hålla pulsen på en målområde. De XP550S har inte hjärta programmen Rate Control, men det ger två anpassningsbara program.