| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Boxningssäck Installation

  Installera en boxningssäck i ditt hem gym är ett bra sätt att lägga till variation i din träning. Använda boxningssäck kommer att ge en bra kardiovaskulär träning, medan konditionering dina axlar, armar, bröst, mage och kärna. Av naturen, boxningssäckar är tunga och måste installeras korrekt för att förhindra skador på möbler och väggar. Följ alltid bruksanvisningen som medföljde installationspaketet. Saker du behöver
  Pencil
  Borrmaskin
  Borrspetsar
  Skruvmejsel
  Stud Finder Review Stor ögla Sida 2 "S" krokar
  vridlänk
  Punch väska med kedjor
  Visa fler instruktioner
  1

  Leta ett område att hänga din boxningssäck fri från alla möbler och hinder. Ta hänsyn till att du kommer att ringa in boxningssäck under övning och att det kommer att svänga fram och tillbaka när de träffas. Taket som påsen ska monteras måste vara tillräckligt hög för att hänga väskan på önskad höjd.
  2

  Flytta dig regeldetektor över taket på önskad plats. När ljuset blir röd, har du hittat en bärbalk ---- behövs för att stödja vikten av din boxningssäck. Fortsätt att flytta din regeldetektor att kartlägga placeringen av balken och markera en plats med din penna på hälften av dess bredd.
  3

  Jämför storleken på din öglebult skaft med din borr . Välj ett borrskär med en något mindre diameter än den öglebulten axeln. Borra ett hål något grundare än längden på lyftöglornas skaftet på din markerad plats.
  4

  Skruva öglebulten i förborrade hål i taket balken för hand tills den sitter. Placera en skruvmejsel genom öglebulten och fortsätt dra tills hela axeln sitter ordentligt fast inne i balken.
  5

  Fäst ena änden av ett "S" kroken till en vridlänk, som bör förses med din stansning kit väska installation, och den andra änden till öglebulten i taket.
  6

  Fäst ena änden av den andra "S" krok till den motsatta sidan av vridlänken.

  7

  Lyft påsen ---- kanske du behöver lite hjälp ---- och bifoga de hängande kedjorna till den lägre "S" kroken.