| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Felsökning av en NordicTrack C2200

  The NordicTrack C2200 är ett löpband som erbjuder en bok hållare, fläkt, tillbehörsfack, pulsgivare, ledstång, nyckel klipp, vadderade walking plattform och en elektronisk display. Säljs på nätet och i utvalda fitness leverans eller gym butiker utrustning, är det löpband som lämpar sig för hem och gym användning. När löpbandet säljs med en garanti för att skydda ägare som kräver viss teknisk assistans eller behöver repareras, kan vissa felsökning hjälpa användarna avgöra orsaken till mer mindre problem och hitta en möjlig lösning. Saker du behöver
  insexnyckel
  säkerhetsnyckeln
  Visa fler instruktioner
  1

  Anslut strömsladden på NordicTrack löpband ordentligt till en fungerande strömkälla om löpband fungerar inte. Använd ett enda utlopp överspänningsskydd finns på de flesta järnaffärer, och anslut löpbandet till ett jordat uttag. Titta på "Reset /Off" brytare på löpbandet basen och vänta fem minuter innan du trycker på strömbrytaren om den är uppfälld.
  2

  Ta bort säkerhetsnyckeln från löpbandet konsolen och sätter den om strömmen plötsligt slås av under användning. Kontrollera "Reset /Off" byta och vänta fem minuter innan återställning om det har löst ut.
  3

  Ta säkerhetsnyckeln ur konsolen och dra ur nätsladden till löpbandet om bälte börjar sakta oväntat under användning. Använd den medföljande insexnyckeln för att stänga av både de bakre bultarna rullen justering, som ligger på baksidan av varje sida av walking plattformen, ett kvarts varv moturs. Lyft varje kant av bältet med fingrarna för att kontrollera remmen kommer att lyfta cirka 3 till 4 inches upp och från plattformen. Återställa strömmen.
  4

  Lämna säkerhetsnyckeln i konsolen och tryck på någon av de "Incline" knapparna om lutningen inte förändra som förväntat. Medan lutningen är i färd med att förändra, ta ur säkerhetsnyckeln. Vänta några sekunder och sätt nyckeln, vilket kommer att göra lutning återställs.
  5

  Kontakta NordicTrack för ytterligare information eller service som behövs om ovanstående åtgärder inte löser problemet.
  Addera ditt