| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • DIY Weight Tree

  Bygga ett hem gym kan för att underlätta för utbildning utan att behöva lämna ditt hus och kan spara pengar på lång sikt genom att inte ådra månatliga gym avgifter. Tyvärr kan den initiala kostnaden för ett hem gym vara oöverkomliga för många. Bygga din egen styrketräning apparaterna när det är möjligt minskar kostnaden för ditt gym för att minska den omedelbara ekonomiska bördan. Medan en vikt trädet inte kommer att öka antalet övningar som du kan utföra i ditt gym, ger trädet en säker plats att lagra dina viktskivor så att de inte röran ditt golv. Saker du behöver
  Tre trä 2-tums-by-4-tums plankor, 2 meter lång
  Skruvar
  skruvdragare
  två trä 2-tums-by-4-tums plankor, 30 inches lång
  Borr, 1-tums diameter
  två metallrör, 1-tums diameter, 2 meter lång
  Visa fler instruktioner
  1

  Skapa ett pi- symbol form med hjälp av två fot långa trä 2-by-4s, så den yttre kanten av de två strålarna som används för att göra benen är 6 inches från sidorna av den övre balken.
  2

  Kör skruvarna genom 4-tums bredsida av den övre balken och in i de två bendelar balkar. Använd två skruvar på varje ben balk, så att din pi form nu är fästa vid varandra. Detta pi formen skapar basen för stativet när lade så 2-tums sidor av plankorna är på golvet
  3

  Borra ett 1-tums hål, centrerad på 4. - tums ansikte och 6 inches från en ände av en 30-tums planka. Upprepa på den andra plankan.
  4

  Borra ett andra hål i varje 30-tums planka, 12 inches från det första hålet.
  5

  Nestle ett av de borrade plankor in i ett av de inre hörnen av basen, är så dess 4-tums ansikte som löper längs insidan av ett ben och två-tums sida är i jämnhöjd med undersidan av plankan som gör toppen av pi form. Placera plankan så änden längst bort från de borrade två hål vidrör basen, med det borrade änden sträcker sig över basen.
  6

  Drive fyra skruvar genom benet det borrade plankan vilar mot och in i det borrade plankan.
  7

  Fäst den andra borrade plankan mot den andra inre hörnet. Hålen i varje planka kommer att anpassa för att skapa två par hål.
  8

  in ett rör genom varje uppsättning av hål och centrera rören.
  9

  Place viktskivor på rören för att lagra dina tallrikar från golvet.