| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Har Bära hand-/fotledvikter bränna fler kalorier när man gör aerobics?

  Delta i en aerobics klass på ditt gym kan vara en välkommen respit från en annars vardagliga träning du skulle spendera bränna kalorier själv. Regelbunden aerobics och aerobics steg kan bränna kalorier i snabb takt, men om du vill öka bränningen, överväga band ett par handled eller vikter fotled till din kropp innan klassen. Trots deras oskyldigt utseende, kan dessa vikter öka omedelbart intensiteten i din aerobicspass, men de är inte utan sin andel av risker. Aerobics Kaloriförbränning

  typ av aerobics klass du väljer spelar en roll för att bestämma hur många kalorier du bränner. Enligt Harvard Medical School, kommer en 155-pound person bränna 205 kalorier på 30 minuter av lågintensiv aerobics och 260 kalorier på 30 minuter med hög effekt aerobics. Samma person kommer att bränna 260 kalorier på 30 minuter av lågintensiv steg aerobics och 372 kalorier på 30 minuter av slagtålig steg aerobics. Ett 185-pound person kommer att bränna 244, 311, 311 och 444 kalorier, respektive, på 30 minuter av varje av de fyra typerna av aerobics klasser.
  Bränna mer kalorier
  < p> Bära hand-/fotledvikter under din aerobics eller steg aerobics klass är ett effektivt sätt att bränna fler kalorier. Det är dock svårt att förutsäga exakt hur många extra kalorier du bränner, på grund av sådana variabler som vikt vikter du använder och hur mycket du svingar armarna. Den amerikanska rådet om Motion anteckningar bär handleden vikter under aerob träning kan öka din hastighet av bränna kalorier från 5 till 15 procent, medan ankel vikter kan öka din kalori-bränning hastighet från 5 till 10 procent.

  Välja Vikter

  Undvik frestelsen att remmen tung hand-/fotledvikter till din kropp med målet att bränna kalorier snabbt, som alltför tunga vikter kan leda till gemensamma och muskel skador. ACE rekommenderar att man använder hand-/fotledvikter mellan 1 och 3 pounds, om du är ny till den här typen av ökad resistens, börja med 1-kilos vikter och öka vikten efter behov. Om du upplever obehag, undvika att använda vikter under kommande träningspass.
  Vikt Överväganden

  Trots fördelarna med att använda hand-/fotledvikter under en aerobics klass, kan göra så leda till hälsoproblem. Var noga med att undvika att justera dina mekaniker för att kompensera för den extra vikten. Iklädd ankelvikter, varnar ABC News, kan möjligen leda till sådana problem som shin spjälor och hip ömhet. Med lämpliga försiktighetsåtgärder, kan du säkert använda vikter under aerobicspass, men undvik att införliva dem i andra former av motion, såsom löpning och cykling.